Galatasaray Avusturya kampında çalışmalarına devam ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray Avusturya kampında çalışmalarına devam ediyor

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri, top kapma çalışması ve taktik çalışma gerçekleştirdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, basın mensuplarının transfer sorusuna cevap vermedi. Galatasaray, Avusturya kampına yarın çift antrenmanla devam edecek.

11.07.2023 22:07

- Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına devam etti

GRAZ - Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz şehrine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray akşam antrenmanıyla çalışmalarına devam etti.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde bir bölümü basına açık olarak yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı ve sonrasında 3 gruba ayrılan futbolcular top kapma çalışması gerçekleştirdi. Daha sonraki bölümde de futbolcular yarı sahada taktik çalışma yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenmanda basın mensuplarının Alman ekibi RB Leipzig'de forma giyen İspanyol sol bek RB Angelino'nun transferiyle ilgili sorulan soruya, "Angelino haberi yeni geldi, beklemedeyiz" dedi.

Galatasaray, Avusturya kampına yarın çift yapacağı antrenmanla devam edecek.

Galatasaray Avusturya kampında çalışmalarına devam ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Avusturya kampında çalışmalarına devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement