Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den bomba Falcao açıklaması - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den bomba Falcao açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı kırmızılı takımın gündeminde yer alan Falcao ile ilgili çok net açıklamalarda bulundu.

07.08.2019 21:35  Güncelleme: 21:50

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Akhisarspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cengiz şu açıklamalarda bulundu:

"Yönetim, teknik kadro, scout ekibimiz olarak transfer çalışmalarını 1 gün, 1 ay, 3 ayda yapmıyoruz. Bu 3 ayda yapılan bir çalışma değil. Devamlı, her saat yeni parametreler oluyor. Bunların bazıları olumlu, bazıları olumsuz oluyor. Galatasaray'ın hayrına olacak en optimum çözümü bulmaya çalışıyoruz. Bizim kontrol edemediğimiz parametreler var. Olay sadece FFP değil. Kişiler ve diğer birçok faktör var. Seri transferi de kolay olmadı. 9 futbolcu transfer ettik. Selçuk İnan ile çok uygun şartlarla anlaştık. Taraftarlarımızdan rica ediyorum. Lütfen bizim aktifimizde olan oyuncularımızı saysınlar, sevsinler. İnsanlar hata yapabilir, insanın doğasında hata var. Mevcut futbolcularımıza sahip çıkalım. Alacaklarımızı nasıl ısrarla istiyorsak, mevcutlara da sahip çıkalım. İnşallah hayırlısı olur, Mevlam neyler bakalım, neylerse güzel eyler.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den bomba <a class='keyword-sd' href='/falcao/' title='Falcao'>Falcao</a> açıklaması

"FALCAO BİR DÜNYA YILDIZI"

Falcao'nun gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz, artık saklanacak bir şey yok. Bu kadar söyleyeyim. Dinamikler ve parametrelerin tümünü kontrol etmeniz hiçbir işte kolay değil. Galatasaray bir dünya kulübü, Falcao bir dünya yıldızı. Galatasaray Falcao ile de, diğer dünya yıldızları ile de yürür. Aslolan Galatasaray'dır. Diagne dünya ligleri içinde en çok gol atan santrfor. Çok genç, ilk kez böyle büyük bir camiada oynuyor. Şampiyonluğa büyük katkıları var, nankör olmayalım, vedalı olalım, teşekkür etmesini bilelim. Kendi futbolcumuza da sahip çıkalım, tuzaklara düşmeyelim"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz\'den bomba Falcao açıklaması

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den bomba Falcao açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Başkan : Mustafa Cengiz gs camiasına yakışan kültürlü seviyeli bir başkan yolun açık olsun. 4 0 Yanıtla
  • Tr80 : Yeterin artık şu mitrogluna biraz şans verin adam çok iyi niyetli elinden geleni yapıyor. Maçlarda hiç pas atılmıyor Akhisar maçında oyuna girmeliydi. Ayrıca oynamazsan bir iki gol atmassa satamazsin. 2 0 Yanıtla
  • mustafa cengize: diyagne albayrakın ve mustafa cengizin 13-millionlug suveniri oldu. 1 0 Yanıtla
  • mustafa cengize: diyagne ne oldu? cok merag etdim? 1 0 Yanıtla
  • mustafa cengize: cok şükürler olsun bu super kupayıda aldlk, inşAllah campion olurug. 1 0 Yanıtla
  • ÇARŞI TUĞRUL: FALCAO YERİNDE KALDI TOPUZU G.S KALDI PUHAHAHAHAA 0 0 Yanıtla

Advertisement