Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından... - Son Dakika
Spor

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından...

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından...

Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından..

29.12.2010 23:31

GALATASARAY CAFE CROWN - FENERBAHÇE ÜLKER MAÇININ ARDINDAN...

FENERBAHÇE ÜLKER BAŞ ANTRENÖRÜ NEVEN SPAHİJA: "HAZIRLANDIĞIMIZ GİBİ KESİNLİKLE OYNAMADIK"

"BU TARZ BASKILI MAÇLARDA İYİ OYNAYAMAYACAĞIMIZI GÖSTERMİŞ OLDUK"

GALATASARAY BAŞANTRENÖRÜ OKTAY MAHMUTİ: "SEYİRCİMİZİN YOĞUN DESTEĞİYLE KAZANDIK"

"ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ"

Beko Basketbol Ligi'nin 12. haftasında Galatasaray Cafe Crown, derbi mücadelesinde Fenerbahçe Ülker'i 67-56'lık skorla mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Fenerbahçe Ülker'de Baş Antrenörü Neven Spahija, diğer maçlara göre takımın son derece kötü oynadıklarını söyledi.

Fenerbahçe Ülkerin Baş Antrenörü Neven Spahija, Galatasaray Cafe Crown'ın maçta daha iyi mücadele ettiğini belirterek, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum çok iyi bir basketbol oynadılar. Biz çok kötü oynadık. Hazırlandığımız gibi kesinlikle oynamadık. Neden konsantrasyonumuz bozuldu anlayamadım. Serbest atışların yüzde 56'sını attabildik ve 12 serbest atış kaçırdık. Bunlar bu tarz maçlarda çok önemlidir. Maçın en önemli noktalarından birisi Ömer'e çalınan faul ve bana çalınan haklı teknik fauldü. Bu haklı bir teknik fauldü. Pınar Karşıyaka maçında da benzer şeyler oldu. Ama en büyük fark Pınar Karşıyaka maçında çok iyi oynadık, ama bu maçı kazanmayı hak etmedik. Bu tarz baskılı maçlarda iyi oynayamayacağımızı göstermiş olduk. Fenerbahçe çok çalışıp aşnı güçle tekrardan geri gelecek. Oktay Mahmuti ve Galatasaray'ı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Basın toplantısında açıklama yapan Galatasaray Başantrenörü Oktay Mahmuti, "Seyircimizin de yoğun desteğiyle kazandık" dedi. Beko Basketbol Ligi'nde liderliğe yükselen Galatasaray Cafe Crown'un başantrenörü Mahmuti, maça çok kötü başladıklarını belirterek, "Maça çok kötü başladık. Ancak daha sonra yapılan savunmayla ve bulduğumuz sayılarla maça ortak olduk. Hücumda gerekli akıcılığı yakalayamadık. Son çeyrekte boş atışları değerlendirdik ve daha agrasif hücum etmeye çalıştık ve bunu başardık. Keyifli bir basketbol maçı oldu. Böylesi maçlar için iki takım gerekli. Dolayısıyla Fenerbahçe'yide bu açıdan kutlamak isterim. Onların ne kadar iyi bir kadro olduğunu söylemeye gerek yok. Sonuçta bir takım galip gelecekti. Galip gelen takım biziz. Seyircinin de yoğun bir desteğiyle kazandığımız için mutluyum. Tabii bu sadece bir maç kazandık. Çalışmalara devam ediyoruz. Pazar günü de önemli bir maçımız var" ifadelerini kullandı. .

Galatasaray Cafe Crownlu basketbolcu Tutku Açık ise sahada 40 dakika mücadele eden bir takım olduklarını belirterek, "Zaten söylediğimiz gibi 40 dakika mücadele eden bir takımımız var. Bugün bunu sahaya çok iyi yansıttık. Maçın ilk periyodunda biraz bocaladık açıkçası. Bu da atmosferden kayraklanan bir heycan olsa gerek diye düşünüyorum. Seyircimizin yarattığı atmosferle hücumda iyi oynadık. Sonuçta bu sadece bir maç. Daha henüz yarıyı bitirmedik. Şu anda lider olmamız hiçbir şeyi değiştirmez. Bizim aynen bu şekilde devam edip, önümüze bakmamız lazım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray Cafe Crown - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement