Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, Meltem Yıldızhan ile sözleşme yeniledi - Son Dakika
Spor

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, Meltem Yıldızhan ile sözleşme yeniledi

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, Meltem Yıldızhan ile sözleşme yeniledi

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda takım kaptanı Meltem Yıldızhan ile bir yıllık sözleşme imzaladı. 24 yaşındaki sporcu için yapılan açıklamada, Yıldızhan'a 2024-2025 sezonunda Galatasaray formasıyla üstün başarılar dileriz denildi. Geçen sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 32, FIBA Avrupa Kupası'nda ise 12 maçta sarı-kırmızılı formayı giyen A Milli basketbolcu, takımda kalmaya devam edecek.

24.05.2024 15:31

Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda takım kaptanı Meltem Yıldızhan ile bir yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten "Kaptan ile yola devam" başlığıyla yayımlanan açıklamada 24 yaşındaki sporcu için "Kaptan Meltem Yıldızhan'a 2024-2025 sezonunda Galatasaray formasıyla üstün başarılar dileriz." denildi.

A Milli basketbolcu, geçen sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 32, FIBA Avrupa Kupası'nda ise 12 maçta sarı-kırmızılı formayı giydi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Çağdaş Faktoring Kadın Basketbol Takımı, Meltem Yıldızhan ile sözleşme yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement