Galatasaray'da 10 İsim Topun Ağzında - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da 10 İsim Topun Ağzında

G.Saray, Engin, Yiğit Gökoğlan, Eboue ve Pandev'i satmayı, Furkan Özçal, Sinan Gümüş, Umut Gündoğan, Birhan Vatansever, Emre Can, Eray İşcan'ı kiralamayı planlıyor.

10.11.2014 15:53  Güncelleme: 15:58

Kadrosunda 41 lisanslı futbolcu bulunan Galatasaray, devre arası değişime hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar, bir hayli kalabalık olan oyuncu sayısını indirmeyi amaçlıyor.

UEFA'nın finansal fair play kriterleri doğrultusunda bütçesini dengelemek zorunda olan Galatasaray'da yeni yönetim, aldığı kararları hayata geçirecek. Ünal Aysal döneminde kulüpteki lisanslı futbolcu sayısını fazla bulan sarı kırmızılı yönetim bazı isimler ile yolları ayıracak.

Önceliği takımda forma şansı bulamayan oyunculardan yana kullanacak olan Galatasaray, kadroda revizyona gidip oyunculara ödenen miktarlardan da kurtulmayı hedefliyor.

ENGİN BAYTAR, YİĞİT GÖKOĞLAN VE EBOUE

Sezon başında alınan karar ile A2 takımıyla çalışan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın takımdan gönderilmesi bekleniyor. Ayrıca yıllık 2.2 milyon Euro kazanan Eboue ile de masaya oturulacak. Fildişi Sahilli oyuncuyla yapılacak görüşme, takımdaki geleceğini belirleyecek.

PANDEV'E "KULÜP BUL" ÇAĞRISI YAPILACAK

Sezon başında Napoli'den büyük umutlarla transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Goran Pandev'den kendisine kulüp bulması istenecek. Tecrübeli futbolcunun gönderilmesiyle yabancı kontenjanında yer açılacak.

BRUMA İÇİN BEKLENECEK

Kadroya girmekte zorlanan Bruma için ise ilk yarının sonunda karar verilecek. Portekizli oyuncunun devre arasına kadar sergileyeceği performans belirleyici olacak. Genç futbolcuya büyük yatırım yapan Galatasaray'ın Bruma'yı satmak gibi bir planı bulunmuyor. Ancak sezon ortasında, oyuncunun gelişimi için kiralık formülü uygulanabilir.

6 İSİM KİRALANABİLİR

Sarı kırmızılılarda fazla forma şansı bulamayan Furkan Özçal, Sinan Gümüş ve Umut Gündoğan ise iyi bir teklif gelmesi halinde sezon sonuna kadar kiralanacak. Ayrıca genç oyuncular Birhan Vatansever, Emre Can Coşkun ve kaleci Eray İşçan için de gelen teklifler değerlendirilecek. Bu isimlerin tecrübe kazanması için süre alabilecekleri takımlara gönderilebileceği belirtildi.

Galatasaray\'da 10 İsim Topun Ağzında
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da 10 İsim Topun Ağzında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Alper ulgentay: Prandelliyide kiralayin 36 1 Yanıtla
  • katil: emek hırsızı burağı yollayın en isabetli atış olur 27 3 Yanıtla
  • çetin kara: GS ruhunu taşıyacak. . parayı taşımayacak futbolcuları görmek istiyoruz 24 1 Yanıtla
  • YENİ TÜRKİYE: ''TOP''UNUZUN KÖKÜNE KİBRİT SUYU ŞABANLAR 15 6 Yanıtla
  • EGE: Sen Ambrabat gibi adamı gönder, Bruma gibi adamı yedekte çürüt, Selçuk, Burak, Hamit gibi adamlara takımı emanet et, Hayatında bir kez bile asist yapamamış Tarık'a Milyon euro'ları ver. Pili bitmiş Pandev vs. leri takıma al. . . ve daha neler neler. Bizim Teknik Direktörler Ajan mı? bizi yok mu etmeye çalışıyorlar? Formül basit kardeşim. Futbolu Prandelliden bile iyi bilen biri var takımda. O da Snijder. Ver tüm yetkileri ona, deki bu takımın saha içerisinde Teknik patronu sensin. Diğer futbolculara da işinize gelirse böyle yoksa kapı orada de. Bak bakalım takım nasıl oynuyor. Oynamayan gitsin kardeşim. Yeter artık. Kaç zamandan beri şöyle rahatça bir maç kazanabilmiş değiliz. Gelen vuruyor giden vuruyor. Gitmesi gerekenler hala yerlerinde duruyor. 12 0 Yanıtla
  • sukruuuu: On birinci yolcuyu da ben belirliyorum: Cesarre Prandelli 2 0 Yanıtla

Advertisement