Galatasaray'da başkanlık seçimlerine bir ay kaldı! Camia tercihini Ünal Aysal'dan yana yaptı! - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da başkanlık seçimlerine bir ay kaldı! Camia tercihini Ünal Aysal'dan yana yaptı!

30 Nisan'da gerçekleşecek başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan tek isim Metin Öztürk. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek adaylık için çekimser davranırken camianın büyük bir çoğunluğu Ünal Aysal'ın sıkıntısız bir şekilde göreve geçmesini istiyor. Hamamcıoğlu ve Özbek, Aysal'ın adaylığını açıklaması halinde yolunu açacak.

31.03.2022 11:45  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın sayılı günü kaldı. İdari yönden ibra edilmeyen Elmas, bir sezonu tamamlayamadı. 30 Nisan'da Sarı-Kırmızılı kulüp yeni başkanını seçecek.

Camia son noktayı koydu! Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal oluyor

TEK ADAY ÖZTÜRK

Adaylığını açıklayan tek isim Metin Öztürk. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek adımlarını temkinli atıyor. Camianın çoğunluğu Ünal Aysal isminin etrafında birleşmiş durumda. Ünal Aysal'ın adaylığını koyması için camianın ağır topları devreye girdi. Aysal'ın çatı aday olması için uğraş veriliyor.

Camia son noktayı koydu! Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal oluyor

AYSAL'A DESTEK

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, Ünal Aysal'ın seçime girmesi halinde aday olmayı düşünmüyor. Galatasaray'daki seçimi Aysal'ın kaderi belirleyecek. Tek aday olan Metin Öztürk'ün camianın desteğini arkasına alan Aysal'ın karşısına çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

Galatasaray\'da başkanlık seçimlerine bir ay kaldı! Camia tercihini Ünal Aysal\'dan yana yaptı!

Son Dakika Spor Galatasaray'da başkanlık seçimlerine bir ay kaldı! Camia tercihini Ünal Aysal'dan yana yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor
    09:10 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Çocuk Festivali'nde çocuklara spor, kültür, sanat ve eğlence dolu bir dizi etkinlik sunacak. Festival kapsamında konserler, dans gösterileri, çocuk atölyeleri, çocuk koşusu ve çocuk bisiklet şenliği gibi etkinlikler düzenlenecek. Festival, Mersin'in dört bir yanında coşkuyla kutlanacak ve yurtdışından 14 ülkeden 350 çocuk katılım sağlayacak.

  • Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu
    08:54 Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu

    Bursa'da düzenlenen 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Karışık Mixler kategorisinde mücadele eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hasan Can Arslan, Zonguldak'tan Zeynep Değirmenci ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarıyla Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Arslan, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.


Advertisement