Galatasaray'da Eskişehirspor Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Eskişehirspor Hazırlıkları Devam Ediyor

Galatasaray\'da Eskişehirspor Hazırlıkları Devam Ediyor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 9 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Eskişehirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

07.02.2015 15:18

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmana sarı-kırmızılı futbolcuların ısınma hareketleriyle başladıkları belirtildi. Pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenmanın taktik ağırlıklı organizasyonlarla sona erdiği kaydedildi. Sakatlığı süren Sabri Sarıoğlu'nun salonda çalıştığı, Hamit Altıntop ile Semih Kaya'nın ise takımdan ayrı koşu yaptığı ifade edildi. Galatasaray, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Eskişehir'e gidecek.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Eskişehirspor Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement