İsviçre'nin Gwatt bölgesindeki hazırlık kampının ardından bir günlük izin sonrası dün akşam Florya'da bir araya gelen oyuncular, günün ilk idmanına saat 10.30'da başladı.
Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya, Blerim Dzemaili, Aurelien Chedjou, Fernando Muslera ve Wesley Sneijder, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti.
Akşam antrenmanı, saat 17.00'de başladı.
Jan Olde Riekerink yönetiminde Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen idmanın ilk bölümünde ısınma ve koordinasyon hareketleri yapıldı.
Sarı kırmızılı futbolcular, daha sonra ikiye iki dayanıklılık arttırıcı oyun gerçekleştirdi.
Antrenmanın ana bölümünde ise dört takımlı çift kale turnuva yapıldı.
Takıma daha sonradan katılan Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya ve Blerim Dzemaili, arkadaşlarından ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi.
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30'da ve akşam saat 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.
Son Dakika › Spor › Galatasaray'da İzin Sona Erdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?