Galatasaray'ın sözleşmesi feshettiği Omar Elabdellaoui hakkında çıkan iddiaları yalanladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın sözleşmesi feshettiği Omar Elabdellaoui hakkında çıkan iddiaları yalanladı

Galatasaray\'ın sözleşmesi feshettiği Omar Elabdellaoui hakkında çıkan iddiaları yalanladı

Galatasaray, savunma oyuncusu Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğini duyurdu. Yapılan bildiri sonrası açıklamalarda bulunan Elabdellaoui, ayrılmak için para istediği ve işi zora soktuğu iddialarını yalanladı.

02.09.2022 10:33  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Omar Elabdellaoui'nin sözleşmesi tek taraflı feshedilmiştir" ifadesine yer verildi.

Galatasaray'ın 2020-21 sezonu başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Omar Elabdellaoui, sarı-kırmızılı forma altında 20 maça çıktı ve 1 asistlik katkı verdi. 30 yaşındaki Norveçli oyuncu yaşadığı talihsiz olay sonrası uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALARI YALANLADI

Ayrılık sonrası Omar Elabdellaoui, kişisel sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayınladı. Mesajında bazı platformlarda ortaya atılan, "Ayrılmak için para istiyor" iddialarına da değinen Omar, böyle bir durumun olmadığını vurguladı.

İşte Omar Elabdellaoui'nin yayınladığı mesaj: "Sevgili Galatasaray ailem... Benimle ilgili medyada çıkan haberlere inanmak yerine gerçeği benden öğrenmenizi istedim. Bunu menajerime ilettiğimde konuyla ilgileneceğini ve elinden geleni yapacağını; benim bu süreçte antrenmanlara devam edip formda kalmayı sürdürmemi söyledi.

"BURADA KALMAK İSTEDİM"

Sezon öncesi menajerim beni isteyen bazı takımların teklifleri olduğunu iletti. Hocamızla konuşup kendisi bana planlarının içinde olduğumu söyledikten sonra menajerime diğer tüm teklifleri unutmasını, burada kalmak ve takıma yardımcı olmak istediğimi söyledim.

"AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDIM"

Bunu menajerime ilettiğimde konuyla ilgileneceğini ve elinden geleni yapacağını; benim bu süreçte antrenmanlara devam edip formda kalmayı sürdürmemi söyledi. O andan itibaren ne kulüpten ne de menajerimden takım bulmayla ilgili bir şey duydum. Bazı insanlar ne derse desin bu kulübe olan sevgim ve saygım sürüyor. Normal şartlarda medyada söylenenlere dair çıkıp konuşmuyorum ancak birilerinin beni kötü bir durumda bırakmaya çalıştığını hissederek bir açıklama yapmak zorunda kaldım.

"DESTEĞİNİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIM"

Benim için ettiğiniz duaları ve desteğinizi hiç unutmadım ve unutmayacağım. Bana inanın. Ve her zaman takımımın ve tüm Galatasaray ailemin başarılı olmasını dileyeceğim."

Son Dakika Spor Galatasaray'ın sözleşmesi feshettiği Omar Elabdellaoui hakkında çıkan iddiaları yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement