Galatasaray'da Semih Kaya'ya Büyük Tepki - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Semih Kaya'ya Büyük Tepki

Galatasaray'da uzatmada yenen golde rakibi Mbilla'yı marke edemeyen Semih Kaya, maçın ardından soyunma odasında arkadaşları tarafından topa tutuldu.

23.11.2015 08:54  Güncelleme: 11:31

Süper Lig'de Galatasaray, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'la 3-3 berabere kalırken fatura Semih Kaya'ya kesildi. Soyunma odasında genç savunmacıya büyük bir tepki vardı.

SOYUNMA ODASINDA SÖZLÜ TARTIŞMA

Uzatmada yenen golde Semih Kaya, rakibi Mbilla'yı marke edemedi. Sinirle soyunma odasına gelen takımdaki tecrübeli oyuncular son golden dolayı Semih'e tepki gösterdi. Oyuncular arasında sözlü tartışma yaşandı.

SNEIJDER: SİSTEM YOK TAKTİK YOK

Oyuncular Arena'yı terk ederken tek kelime konuşmadı. Bazıları kendilerine uzatılan formaları imzalamadı. Wesley Sneijder maç sonrası yaptığı açıklamada "İyi defans yapmıyoruz. İdmanlarda daha iyi çalışmamız gerek. Sistem yok, taktik yok" diyerek kötü gidişatın fotoğrafını çekti.

YÖNETİCİLER 1 SAAT İÇERİDE BEKLEDİ

Tribünlerin yoğun protestosuyla karşılaşan Galatasaray yönetimi maç bittikten sonra Türk Telekom Arena'yı hemen terk edemedi. Öfkeli taraftarla karşı karşıya gelmek istemeyen yöneticiler bir saat içeride kaldıktan sonra Arena'dan çıkış yaptılar. (Kaynak: Sabah)

Galatasaray\'da Semih Kaya\'ya Büyük Tepki

Son Dakika Spor Galatasaray'da Semih Kaya'ya Büyük Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • fırtına: Semih e laf atanlar Boş kaleye atamayan Burak ne olacak 10 0 Yanıtla
  • xaas: Bu takimin oyuncusu olmayan bi suru futbolcu var takimda en bastada semih 6 1 Yanıtla
  • tuhuri: semih kaya,sabri,burak,umut bu takimdan gidene kadar maclara gitmeyecegizzzz. 5 0 Yanıtla
  • gs 4 yildiz : Sadece semih degil melo nun gitmesi orta sahayi dusurdu defansin yuku cogaldi iki kere gelecek rakip on kere geliyo tabiki hatalarda cogaliyor. 5 0 Yanıtla
  • alp: semih topu bırakıp rakibe giriyor onuda beceremiyor. 3 0 Yanıtla
  • ülkücü: bu iş semihle olmaz 1 1 Yanıtla
  • eko: hep söylüyorum semih defan falan değil bilmiyor nasıl yapılacağını halla bu adamı oynatıyorlar iyi olsaydı eğer milli takımda oynardı yazık bunun aldığı para hakkı değil astana maçına bakın iki golde de hatası var ama halla oynuyor bu anlamadım gitti yıllarca cihan dan çektik bırazda bundan çekeceğiz galiba 2 0 Yanıtla
  • yfhjb: baskan bozuntusu futbolcular ne diyo böyle 0 0 Yanıtla

Advertisement