Galatasaraylı Eboue, Takım Arkadaşlarına Veda Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaraylı Eboue, Takım Arkadaşlarına Veda Etti

Galatasaraylı Eboue, Takım Arkadaşlarına Veda Etti

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi sona eren Emmanuel Eboue, bugün takım arkadaşlarıyla vedalaşarak takıma veda etti.

01.06.2015 19:50  Güncelleme: 20:38

Galatasaray Futbol Takımı, 3 Haziran Çarşamba günü Bursaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapıp, dar alanda çift kale maç oynadıkları kaydedildi.

MUSLERA ANTRENMANA KATILMADI

Sarı-kırmızılı ekipte, Uruguay Milli Takımı kampına katılmak üzere ülkesine giden kaleci Fernando Muslera, idmanda yer almadı.

Galatasaray, yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla Bursaspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayıp, öğleden sonra Bursa'ya hareket edecek.

EBOUE VEDA ETTİ

Galatasaray'da sezonu kadro dışı olarak geçiren ve çalışmalarını 21 yaş altı takımında sürdüren Emmanuel Eboue, antrenmanı ziyaret etti.

Sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli oyuncu, takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Takım arkadaşları, Eboue'yi birlikte havaya kaldırdı.

BAŞKAN ÖZBEK'TEN ZİYARET

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Dursun Özbek'in, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldiği duyuruldu.

Tesis bahçesinde mangal partisi düzenlendiği kaydedilirken, Özbek'in burada oyuncularla sohbet ettiği aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaraylı Eboue, Takım Arkadaşlarına Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • samo: Ebue nin sucu yoki yonetim suclu 10 0 Yanıtla
  • Mrt: Oynamadan para kazanmak için tüm sene yattı , krasiç gibi , bunun gibilerinin yüzüne bakmamak Lazım , alın terinsiz haram para yediler 7 3 Yanıtla
  • BAY DOĞRU: Adam bir takıma gidip futbol oynamak yerine yata yata parasını almayı tercih etti. Kariyerini bitirdi inat uğruna. 5 2 Yanıtla
  • kritik maçlarda nerdeyse: Rakipten etkiliydi.bilerek kendini yere bıraktı dikkatli izleyenler bilir.. 2 2 Yanıtla
  • Durduk yere düşen adam: Ofansi çok iyide defansta ne yapmaya çalıştı niye kendini yere attı kimse yokkende yaptı kaç sefer anlamadım..1 sezonuda yattı ilginç bir adam 2 2 Yanıtla
  • KISAVEÖZ: Dünya futbol ile kalkiyor, futbol ile yatiyor. Adı üstünde bir oyun. Ama pahali ve çok anlamsiz ve saçma bir oyun. Futbol sayesinde herkes bir şeyler kazanmak istiyor. O onun üstünden, bu bunun ustünden parasına para katmak istiyor. Spor aslinda beleş olmali. Marketing olmaktan çıkmali. Gazetelerde atilan ilk başlik spor ile ilgili olmamali. Bu saçmaliğa son verelim. 0 0 Yanıtla

Advertisement