Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile Sözleşme İmzaladı

Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile Sözleşme İmzaladı

Galatasaray Kulübü bugün yapılan imza töreni ile futbol takımının başına resmen Hamza Hamzaoğlu'nu getirdi.

01.12.2014 14:48

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray'la sözleşme imzalayarak resmen teknik direktörlük görevine başladı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Yasaman ilk sözü alarak "Bugün hayırlı bir iş için buradayız. Hamza Hoca ile sözleşme imzalıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Kendisi Akhisar'la başarı sağladı. Şimdi bizde başarı sağlamasını bekliyoruz. Abdürrahim'e teşekkür etmek istiyorum. Kendisi bize Hamza'yı kazandırdı. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Sözü alan Abdürrahim Albayrak, "Yönetim Kurulu'na Hamzaoğlu'nu teklif ettiğimde hiç itiraz olmadı ve görüş birliğine vardık. Hamza Hamzaoğlu'na teklifimizi ilettiğimizde de kendisiyle hiçbir şekilde para konuşmadık. Daha sonra da konuşmadık. Kendisi büyük bir özveriyle teklifimizi kabul etti" dedi.

Hamza Hamzaoğlu ise sözlerine "Gözlerimizi açtığımız yerdeyiz. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum, gururluyum. Allah bizi mahçup etmesin" diyerek başladı. Hamzaoğlu "Şampiyon olacağız demeyi isterim ama henüz çok erken. Bunu zamanla söyleyebileceğiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Fatih Terim'e çok teşekkür ediyorum. Önümde durmadı ve 'Bu senin için önemli bir fırsat' diyerek bana izin verdi" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Hamza Hamzaoğlu ile Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hacı gölbaşı: ne varsa özümüzde var hoşgeldin hamza hamzaoğlu. galatasaray yönetimine çok teşekkür ediyorum çok güzel iş yaptılar saçma sapan yabancı teknik drektörler getireceklerine kendi hocalarımızın artık büyük takımları yönetmesi lazım. 0 0 Yanıtla

Advertisement