Galatasaray İçin Ersun Yanal" - Son Dakika
Spor

Galatasaray İçin Ersun Yanal"

Galatasaray İçin Ersun Yanal"

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın dün oynanan maçta Gaziantepspor'a deplasmanda 2-0 yenilmesinin ardından Mustafa Denizli'nin de geleceği merak edilmeye başladı.

29.02.2016 22:40

SPORCOPE - Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın dün oynanan maçta Gaziantepspor'a deplasmanda 2-0 yenilmesinin ardından Mustafa Denizli'nin de geleceği merak edilmeye başladı. Dünkü maçın ardından açıklamalar yapan tecrübeli teknik adam, istifayı düşündüğünü ve Başkan Dursun Özbek'le konuştuktan sonra son kararını verceği söyledi.

Galatasarray'da bekleneni veremeyen Denizli'nin bu açıklamalarının ardından sarı kırmızılı takımın başına geçebilecek yeni isimler de tartışılmaya başlandı.

Şu an gündeme gelen ilk isimler olarak; Okan Buruk, Ersun Yanal, Tugay Kerimoğlu ve George Hagi bulunuyor.

Galatasaray'ın maddi ve manevi konuda birçok sıkıntısının olması, Dursun Özbek'e teknik direktör seçimi için fazla şans bırakmıyor.

Anket "Ersun Yanal" diyor

Sporcope'un Twitter üzerinden yaptığı ankete göre adaylar arasından en çok oyu Ersun Yanal adlı. Yaklaşık bin kişinin oy kullandığı ankette başarılı teknik adam oyların yüzde 41'ini alarak diğer rakiplerine fark atmış durumda. Diğer adaylardan George Hagi yüzde 21 oyla ikinci, oyların yüzde 20'sini alan Okan Buruk üçüncü olurken, oyların yüzde 18'ini alan Tugay Kerimoğlu son sırada kaldı.

Sizce Mustafa Denizli'nin ardından Galatasaray'da takımın başına kim geçmeli?

— Sporcope (@sporcope)

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Galatasaray İçin Ersun Yanal' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kosovali: Ersun yanal Ölmasa tugayda olur!yasli gitsin 0 0 Yanıtla
  • Taraftar: Hocam seni bekliyor cibom hadi kadır ayağa cibom mu 0 0 Yanıtla

Advertisement