Galatasaray'ın Yapılan Transferler Kadro Derinliği Arttı ve Kulübe Zenginleşti - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın Yapılan Transferler Kadro Derinliği Arttı ve Kulübe Zenginleşti

Galatasaray\'ın Yapılan Transferler Kadro Derinliği Arttı ve Kulübe Zenginleşti

Genel olarak ilk 11 için düşünülmeyen isimlerin performansı övgü toplarken, rotasyon için Cesare Prandelli’nin elinin güçleneceği belirtiliyor.

29.07.2014 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte kampta dikkat çeken oyuncular:

SİNAN GÜMÜŞ: Stuttgart geç takımından gelen 20 yaşındaki futbolcu çok çabuk ve süratli. Her iki kanatta da oynayabiliyor. Rotasyon oyuncusu olarak katkı sağlayacağının sinyallerini verdi.

SİNAN BOLAT: Honved maçında ilk kez kaleyi korudu. Muslera’yı çok rahatlatacak. Yabancı kontenjanı veya Muslera’yı dinlendirmek için zaman zaman kalede oynayabileceğini gösterdi.

KORAY GÜNTER: Devre arasında Borussia Dortmund’dan alınan genç stoper yeteneklerini göstermeye başladı.

VEYSEL SARI: Sabri ve Eboue’nin gözden çıkarılmasının ardından kampta sağ bek pozisyonu için Hamit’le beraber değişmeli olarak şans buldu. Ara transferde gelen Veysel bu kampta kendini buldu. Son Honved maçında da beklenen performansı sergiledi.

BRUMA VE AMRABAT: Geçen sezon hemen hemen hiç faydalanamadığı Amrabat ve Brma'ya bu sezon kavuşacak olan sarı kırmızılılar iki oyuncunun da gösterceği perfornasla iyice güçlenecek. Kampta da göze batan bir performans ortaya koyan ikili Galatasaray'ın kanat organizasyonlarında büyük bir fark yaratacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'ın Yapılan Transferler Kadro Derinliği Arttı ve Kulübe Zenginleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement