"Galatasaray Kafasını Karıştırdı" - Son Dakika
Spor

"Galatasaray Kafasını Karıştırdı"

"Galatasaray Kafasını Karıştırdı"

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, "Amrabat konusunda elimizden gelen tüm anlayışı gösterdik" dedi.

02.01.2012 10:11

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Amrabat konusunda ellerinden gelen tüm anlayışı gösterdiklerini ancak Faslı futbolcunun kendi kararını kendisinin verdiğini belirterek, "Galatasaray çocuğun kafasını karıştırdı" dedi.

Sarı kırmızılı takım, Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamlayıp Karpuzatan Tesisleri'nde kampa girerken, Antalya'da kısa da olsa iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten teknik direktör Şota Arveladze, "Antrenmanlar istediğimiz gibi oldu. Sadece savunmadaki tecrübeli oyuncumuz Zurap'ta bir sıkıntımız var. İlk yarının bitimindeki Ankaragücü maçında sakatlanmıştı. Tedavisine devam edildi ama henüz tam olarak iyileşmedi. Bursaspor maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Bursaspor güçlü bir ekip. Onlar da biz de ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz"diye konuştu.

İsmi Galatasaray'la anılan Amrabat konusuna da değinen Gürcü teknik adam, bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

"Galatasaray, çocuğun kafasını karıştırdı. Antalya kampında kendisiyle oturup konuştuk. Daha sonra bize kararını bildirdi ve Kayserispor'da kalmak istemediğini söyledi. Ama, kulüple daha 3.5 yıllık anlaşması var. Ne yapacağına artık kendisi karar verecek. Biz elimizden geleni yaptık. Futbolu bırakacak hali yok. Şu saatten sonra biz de işimize bakacağız, o da işine bakacak. 5 ülkede top oynadım ama hiç bir kulüple böyle sorun yaşamadım. Kayserispor küçük kulüp değil. Kulübü, taraftarı, medyayı hiçe kimse yok sayamaz. Amrabat, zaten Afrika Kupası'na gidecek. Kimse yeri doldurulmaz değil." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Galatasaray Kafasını Karıştırdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement