Galatasaray Kafilesi, Mersin'e Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray Kafilesi, Mersin'e Geldi

Galatasaray Kafilesi, Mersin\'e Geldi
10.11.2012 21:27

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, otobüsle Mersin'e gitti.

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Galatasaray kafilesi, otobüsle Mersin'e gitti.

İstanbul'dan uçakla Adana'ya oradan da otobüsle Mersin'e geçen sarı kırmızılı ekip, konaklayacakları otelin önünde bir grup taraftarın sevgi gösterileriyle karşılandı. Sağanak yağmur altında otobüsten inen futbolcular sevgi gösterileri arasında otele giriş yaptı. Yağmur altında futbolcuları karşılamaya gelen taraftarlar ise Galatasaray lehine tezahüratlar yaptı. Taraftarlarını bir kısmı da oyuncuların otobüsten inme anlarını cep telefonu ve fotoğraf makineleriyle görüntülemeye çalıştı.

TERİM'E TANTUNİ İKRAMI

Öte yandan Teknik Direktör Fatih Terim'e, Mersin'de bulunan arkadaşları, yöresel yiyecek olan 'Tantuni' ikram etti. Terim, tantuniyi özlediğini belirterek, "Biz bu yemeğe uzak değiliz. Adana'da kebap, Mersin'de ise tantuni yenir" dedi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray Kafilesi, Mersin'e Geldi - Son Dakika


Advertisement