Galatasaray Kafilesi Umut Bulut İçin Kayseri'ye Hareket Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray Kafilesi Umut Bulut İçin Kayseri'ye Hareket Etti

15.03.2016 11:31  Güncelleme: 12:27

Galatasaray Kulübü, Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenazesine katılmak üzere Kayseri'ye hareket etti. Hamit Altıntop'un da koltuk değnekleri ile kafilede yer alması dikkat çekti.

Galatasaray Kulübü, Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenazesine katılmak üzere Kayseri'ye hareket etti. Kafilede sarı-kırmızılıların eski teknik direktörü Mustafa Denizli de yer aldı.

TAKIM ARKADAŞLARI UMUT'A DESTEK İÇİN GİTTİ

Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden sarı-kırmızılı kulübün milli oyuncusu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut için bugün Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Cenazede baba acısı yaşayan sarı-kırmızılı futbolcuyu, divan üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve Florya'da çalışan personel de yalnız bırakmayacak.

HAMİT, KOLTUK DEĞNEKLERİYLE GİTTİ

Atatürk Havalimanı'ndan takım halinde özel uçakla Kayseri'ye hareket eden kafile, acılı gününde takım arkadaşları Umut Bulut'un yanında olacak. Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un da koltuk değnekleri ile kafilede yer alması dikkat çekti.


MUSTAFA DENİZLİ DE KAFİLEDE YER ALDI

Öte yandan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli de Kayseri'ye hareket eden kafilede yer aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Kafilesi Umut Bulut İçin Kayseri'ye Hareket Etti - Son Dakika


Advertisement