Eski Galatasaraylı Eboue: Futboldan Men Edildiğimde Cezaevinde Gibiydim - Son Dakika
Spor

Eski Galatasaraylı Eboue: Futboldan Men Edildiğimde Cezaevinde Gibiydim

Galatasaray'ın eski yıldızı Eboue, menajeri yüzünden futboldan 1 sene men edildiği dönem için, "Cezaevinde olmak gibiydi, hiçbir şey yapamıyorsunuz." dedi.

03.03.2017 19:20  Güncelleme: 19:32

Galatasaray'ın eski yıldızı Eboue'den şok bir itiraf geldi. FIFA tarafından 1 yıl futboldan men kararı verilen Fildişi Sahilli futbolcunun Arsenal'den Galatasaray'a transferiyle ilgili olduğu ortaya çıktı. Cezasının bitmesine az bir süre kalan milli oyuncu, transfer sürecinde eski menajerine ödenmeyen ücretler nedeniyle 1 yıl futboldan men cezası aldığını söyledi.

"MENAJERİM YÜZÜNDEN MEN EDİLDİM"

Emmanuel Eboue FIFA'nın kararını bildirdiği zamanı anlattı: ''Sam Allardyce beni ofisine çağırdı ve FIFA tarafından futboldan men edildiğimi söyledi. Eski bir menajerimin futboldan men edilmem talebiyle FIFA'ya başvurduğu için bu yönde bir karar çıktığını söyledi" şeklinde konuştu.

33 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti: "Büyük hayal kırıklığıydı. Çünkü tüm planlarını benim üzerime yapmıştı. Ben de göz yaşlarımı tutamadım ve hocamın önünde ağlamaya başladım. Oysa ki kendimi çok formda hissediyordum ve takım için elimden geleni yapmaya hazırdım"

"CEZAEVİNDE GİBİYDİM"

"Bir sporcu için sahalardan uzak kalmanın hayatının en kötü dönemi olarak nitelendiren Eboue, Cezaevinde olmak gibiydi, çünkü hiçbir şey yapamıyorsunuz. Hiçbir kulüple antrenman yapamadım. Kariyerimin bir yılını kaybettim. Aklına kötü şeyler getirmemek mümkün değil. Çünkü işimi yapmamı engellediler. Çok zor bir süreçti"

Eski Galatasaraylı Eboue: Futboldan Men Edildiğimde Cezaevinde Gibiydim
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Eski Galatasaraylı Eboue: Futboldan Men Edildiğimde Cezaevinde Gibiydim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement