Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe Maçının Ardından

Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe Maçının Ardından

Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe Maçının Ardından

04.02.2011 22:30

GALATASARAY MEDİCAL PARK - FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN

FENERBAHÇE ANTRENÖRÜ RATGEBER: "DÖRTLÜ FİNALE ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

GALATASARAY MEDİCAL PARK ANTRENÖRÜ YILDIZOĞLU: "FENERBAHÇE HAK EDEREK KAZANDI"

Fenerbahçe Antrenörü Laszlo Ratgeber, FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'nde Galatasaray Medical Park'ı 73-51 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, dörtlü finale de çıkacaklarına inandığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Galatasaray Medical Park ile yaptığımız maçta özellikle savunmada rakibimize tuzaklar kurduk. Dörtlü finale gidiş yolumuz açık. Bütün oyuncular yürekten oynuyor. Özellikle Türk oyuncular Esmeral, Nevriye ve Birsel çok iyi oynuyor. Onlarla gurur duyuyorum. Çeyrek finaldeki rakibimiz önemli değil. Kim gelirse gelsin, hoşgeldi. Taurasi ve Taylor'ın gidişinin ardından bu takımın verdiği mücadeleden dolayı gurur duyulmalı. Bu gece bizim için güzel bir gece oldu."

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini belirterek, "Rakibimiz çok tecrübeli oyunculardan kurulu. Bugün kazanarak seriyi son maça taşımak istiyorduk, ama karşımızda ilk maça göre daha güçlü ve kararlı bir takım vardı. Maçın başından itibaren bu karakterlerini tamamen yansıttılar. Fowles'ı kullanmakta zorluk çektik. Her hamlemize yanıt verdiler. Daha önce Avrupa Ligi'nde aldığı bazı olumsuz sonuçların acısını bugün çektik" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement