Galatasaray, Prandelli'ye 3 Milyon Euro Ödeyecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Prandelli'ye 3 Milyon Euro Ödeyecek

Galatasaray, Prandelli\'ye 3 Milyon Euro Ödeyecek

Galatasaray, CAS'a 4,5 milyon avroluk tazminat davası açan İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile anlaştı. Sarı-Kırmızılı kulüp, 3 milyon Euro ödeme yapacak.

08.06.2015 23:10  Güncelleme: 23:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü, görevine son verilmesinin ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) 4,5 milyon avroluk tazminat davası açan İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli ile anlaştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, İtalyan çalıştırıcı ve yardımcılarına toplam 2 milyon 990 bin avro ödenmesi konusunda anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol takımımızın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ve yardımcıları Renzo Casaletto, Giambattista Venturati, Gabriale Pin, Silvia Berti ve  Vincenzo Di Palma tarafından Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ aleyhine CAS nezdinde açılan davalarda taraflar arasında uzlaşmaya varılarak, Prandelli ve yardımcılarına toplam 2 milyon 990 bin avro ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Tüm ödemeler yapıldıktan sonra, CAS nezdinde askıya alınan davalar konusunda, davacılar tarafından CAS'a bildirim yapılarak davalar sona erdirilecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray, Prandelli'ye 3 Milyon Euro Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • SİBEL TIRNOVA: BU PARANIN NE KADARI ADAMA GİDECEK?ÇOĞUNU GETİREN ALACAKTIR BOĞAZINIZDAN GEÇMESİN İNŞALLAHH TAKIMIN BAŞINI YAKTINIZ HARAM ZIKKIM OLSUN SON KURUŞUNA KADAR!!!!! 19 0 Yanıtla
  • Musluk: Hamzaoğlu ve ergin ataman 2 sene bedava çalışır ordan çıkar. Ne de olsa gs de çalışmak önemlidir. 12 3 Yanıtla
  • soylu: milyon oy hakkım olsa bunlara oy vermem. Çünkü terörist başı ve terör örgütü bunların klavuzu. oy vermem çünkü Şehitliğimiz aklıma gelir. oy verenler de çok pişman tanıdıklarım var. kendimden utanıyorum diyor. 6 2 Yanıtla
  • yiğit: Vergileri ödüyorlarmı,herşeye parayı buluyorsunuz,vergilerinizi unutmayın... 2 2 Yanıtla
  • zaza23: Bunun parasini unala odetsinler basimiza bela etti su italyanlari 3 0 Yanıtla
  • Ali Fuat: Bir Ferhat ve Cavcavla o verilen paranın 15 misli kazanıldı. Artık 3 milyon verse ne yazar. 0 0 Yanıtla

Advertisement