Galatasaray, Sivasspor maçı için antrenman yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaray, Sivasspor maçı için antrenman yaptı

02.05.2024 21:38

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Savunma ve hücum çalışmalarıyla sona eren antrenmanın ardından Galatasaray, yarın yapacağı idmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, savunma ve hücum çalışmasıyla sona erdi.

Galatasaray, yarın saat 11.00'de yapacağı idmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray, Sivasspor maçı için antrenman yaptı - Son Dakika


Advertisement