Sezonun sona ermesiyle birlikte birçok futbolcu soluğu tatil beldelerinde aldı. Bunlardan biri de Bodrum'da tatil yapan Galatasaray'ın genç oyuncusu Emre Çolak oldu. Çolak, dün (Pazar) Gümbet Pasha Club'ta, şarkıcı Ece Seçkin ile görüntülendi.
İKİLİ AYNI LOCADA EĞLENDİ
Aynı locada eğlenirken görüntülenen ikili, fotoğraflarını çekildiği farkedince hızla locadan kalkıp, farklı yönlere giderek uzaklaştı. Bu sırada mekanın korumaları da gazetecilerin görüntü almasına engel olmaya çalıştı. Mekandan yalnız olarak olarak çıkan Çolak, yakındaki başka bir eğlence kulübüne geçmesi dikkati çekti.
Öte yandan, Yonca Evcimik, Arto ve DJ Özgür Aras'ın da Pasha Club'ta, aynı saatlerde bir arkadaşlarının doğum günü partisinde gönüllerince eğlendi. Yonca Evcimik, burada son albümünden bir parçayı da seslendirdi.
Son Dakika › Güncel › Emre Çolak, Bodrum'da Ece Seçkin ile Görüntülendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.