Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde

Mavi beyazlı ekip, deplasmanda karşılaşacağı Muş Bedensel Engelli Kulübü maçından galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor

29.11.2013 11:37

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Muş Bedensel Engelli Kulübü maçının hazırlıklarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, antrenmanlarını Gazikent Spor Salonu'nda sürdüren mavi-beyazlı ekip, ligin 5'nci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Muş Bedensel Engelli Kulübü'nü yenmek istiyor.

Ligde 6 puanla 5. sırada bulunan Gaziantep temsilcisi, geçen hafta farklı kazandığı Adana Martı Kulübü maçından sonra şimdi de Muş ekibini mağlup ederek çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp başkanı Ünsal Göksen, gerçek güçlerini sahaya yansıtmaya başladıklarını belirtti.

Lige Şanlıurfa galibiyeti ile başladıklarını vurgulayan Göksen, şunları kaydetti:

"Daha sonra Pendik ve Ankara Büyükşehir gibi iki güçlü takıma karşı oynadık. Bu maçları kaybettik. Bu hafta ise bizim üzerimizde bulunan Adana Martı Kulübü'nü yenerek ligde rahat bir nefes aldık. Bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağız." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement