Bülent Uygun : Çok Zor Maç Bizi Bekliyor - Son Dakika
Spor

Bülent Uygun : Çok Zor Maç Bizi Bekliyor

Bülent Uygun : Çok Zor Maç Bizi Bekliyor

Gaziantepspor,teknik direktör Bülent Uygun,Çaykur Rizespor maçının çok zor bir maç olacağını söyledi.

11.09.2013 20:42  Güncelleme: 11:13

Gaziantepspor, hafta sonunda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Bülent Uygun, kendilerini çok zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Kamil Ocak Stadyumu'nda Çaykur Rizespor'u cumartesi günü konuk edecek kırmızı siyahlı ekip, bu akşam Celal Doğan Tesisleri'nde çalıştı. Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenman, açma germe egzersizleriyle başladı, kondisyon, taktik ve hücuma yönelik çalışmalarla devam etti.

Ülkelerinin milli takımlarında bulunan Karcemarskas, Medunjanin ve Sernas'ın katılmadığı antrenmanda, sakatlığı bulunan Orhan Gülle ve Muhammet Demir ise takımla çalıştı. Tedavileri devam eden Uğur Kavuk, Kemal Tokak ve Koray Öztürk'te takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Bülent Uygun, bu haftaki rakiplerinin çok önemli transferler yaptığını belirtti, şunları söyledi:

"Çaykur Rizespor, geçen sene de çok iyi kadroya sahipti. Başlarında da Rıza Çalımbay gibi çok değerli hoca var. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Oynadığı oyunla keyif veren, sahadaki mücadelesiyle herkesin takdirini kazanan bir takım izlettirmek istiyoruz. İnşallah bunu başarır, 3 puanı alırız."

Yeni transferlerden Artem Milevsky'nin uzun süredir antrenman yapmadığına değinen Bülent Uygun, özel olarak çalıştırdıklarını söyledi. Semir Stilic'in ise Çaykur Rizespor maçında forma giyebileceğini açıklayan Bülent Uygun, şöyle devam etti:

"Yeni transferlerden Marius Stankevicius, takıma daha katılmadı, Abdou Razack Traore de takım bulamadı. Gaziantepspor'un menfaatleri doğrultusunda onu kadroya aldık. Kadromuz güzelleşti, şimdi 25 kişilik kadro oluştu. Bunların arasında en iyileri formayı giyecektir. Orhan Gülle, Kemal Tokak ve Bekir Ozan Has'ın sakatlıkları devam ediyor. Bu maça yetişemeyecekler." - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bülent Uygun : Çok Zor Maç Bizi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement