Gaziantepspor Trabzonspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Trabzonspor Maçından Notlar

Gaziantepspor Trabzonspor Maçından Notlar

Gaziantepspor ile ikide iki yapan teknik direktör Sergen Yalçın, 3. galibiyetin peşinde

08.12.2013 20:06

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Bülent Uygun'un takımdan ayrılmasıyla Gaziantep teknik direktörlüğüne getirilen Srgen Yalçın, büyük önem verdiği Trabzonspor maçında, geçen hafta Gençlerbirliği karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'de fazla değişiklik yapmadı.

Kamil Ocak Stadı'nı dolduran kırmızı siyahlı taraftarlar bu maçta da takımlarını yalnız bırakmazken, AK Parti milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Ali Şahin de tribünlerde yer aldı. Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıl, maçı protokol tribününde yan yana izledi.

Deplasmanda son olarak ligin 5. haftasında Kayserispor'u 1-0 yenen Trabzonspor'da, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, sakatlığı bulunan Yusuf Erdoğan'ın yanı sıra Janko, Alanzinho, Adrian ve Giray Kaçar'ı, Gaziantep'e getirmedi.

Kırmızı kart cezası nedeniyle son 2 maçta takımını yalnız bırakan Bosingwa, Gaziantepspor maçında ilk 11'de yer aldı. Akçay, Kayseri Erciyesspor maçında oynattığı Zeki Yavru ve Soner Aydoğdu'yu bu kez yedekte tuttu.

Karşılaşma için 186 gazeteci akredite oldu, 230 özel güvenlik görevlisi ve 390 polis, statta görev yaptı.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 54 maçta Trabzonspor'un 29, Gaziantepspor'un 11 galibiyeti bulunuyor. Kalan 14 karşılaşma ise berabere tamamlandı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Trabzonspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement