Gaziantepspor, Yeni Transferleriyle Toplu Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor, Yeni Transferleriyle Toplu Sözleşme İmzaladı

Gaziantepspor, Yeni Transferleriyle Toplu Sözleşme İmzaladı

Gaziantepspor, renklerine bağladığı 9 futbolcusuyla toplu sözleşme imzaladı Kulüp Başkanı Kızıl: "Biz büyüdükçe küçüleceğiz, mütevazi olacağız, az ve öz transfer yapacağız"

13.09.2013 22:29

Gaziantepspor, renklerine bağladığı 9 futbolcusuyla toplu sözleşme imzaladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, Gaziantepspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kızıl da katıldı. Kızıl, burada yaptığı konuşmada, nokta transferler yaptıklarını belirterek, futbolcuları 4 aylık bir çalışma sonunda transfer ettiklerini söyledi.

En büyük güçlerinin taraftar olduğuna dikkati çeken Kızıl, şöyle devam etti:

"Anadolu takımlarının imkanları kısıtlı olduğu için bilinen bir futbolcuyu buraya getirmek kolay değil. Transfer çalışmalarımızı özveriyle gerçekleştirdik. Bu kardeşlerimizi takımımıza kazandırdık. Herkes, 'Gaziantepspor transferin sessiz takımı' diye yazıp çizdi. Biz büyüdükçe küçüleceğiz, mütevazi olacağız, az ve öz transfer yapacağız. Biz yaptık mı hedeften vururuz. Ağzı olan konuştu ama biz hiç kimseyi dikkatte almadık. Biz hedefimizi biliyoruz"

Lazio'da forma giyen Marius Stankevicius'u aldıklarında kimsenin inanamadığına vurgu yapan Kızıl, "Niye gelmesin? Gaziantep Türk ekonomisine katkıyı sağlayan, ihracatı ve vergisiyle ülkenin büyük bir şehri. Tabi ki buraya futbolcular gelecek" ifadelerini kullandı.

Transferlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Kızıl, bu sezon taraftarlardan takımı yalnız bırakmamalarını ve tribünleri doldurmalarını istedi.

Marius Stankevicius ise taraftarın ilgisine hayran kaldığını belirterek, taraftara ve Kızıl'a teşekkür etti. Daha büyük başarılara ulaşmak için Gaziantepspor'a geldiğini söyleyen Stankevicius, ligin 4'ncü haftasında karşılaşacakları Çaykur Rizespor maçında taraftarlardan destek beklediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Artem Milevskiy, Marius Stankevicius, Semir Stilic, Serdar Kulbilge, Uğur Kavuk, Mustafa Durak, Erman Bulucu, Kerem Eryılmaz ve Koray Öztürk'le sözleşme imzalandı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gaziantepspor, Yeni Transferleriyle Toplu Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement