Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası

Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası

Şanlıurfa'da düzenlenen şampiyonanın ikinci gününde 78 takımdan 113 sporcu mindere çıktı.

21.02.2014 12:50

Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Şanlıurfa'da devam ediyor.

Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) tarafından GAP Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın ikinci gününde, grekoromen stilde 55, 66, 84 ve 120 kilo karşılaşmaları yapıldı.

TGF Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakalara 78 takımdan 113 sporcunun katıldığını belirterek, karşılaşmaların çekişmeli geçtiğini söyledi.

Şampiyonaya katılan sporculardan bazılarının Milli takım kamplarına alınacağını ifade eden Aktaş, "Bu sporcularımız belli bir hazırlık sürecinin ardından Avrupa ve dünya şampiyonalarında mücadele edecekler. Bu yıl geçen yıla göre daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Çünkü sporcularımız bu yıl daha hazırlıklı görünüyor. Müsabakalar da daha çekişmeli geçiyor" dedi.

Müsabakaların Şanlıurfa'da yapılmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Aktaş, ev sahipliğinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Şampiyonada serbest stil mücadelelerinin yarın gerçekleştirileceği bildirildi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement