Genç Haltercilerden Büyük Başarı - Son Dakika
Spor

Genç Haltercilerden Büyük Başarı

Genç Haltercilerden Büyük Başarı

Arnavutluk’ta devam eden Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası’nın üçüncü günü sonunda milli sporcular 3 altın, 10 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 17 madalyaya ulaştı.

18.10.2017 10:34

Arnavutluk'ta devam eden Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nın üçüncü günü sonunda milli sporcular 3 altın, 10 gümüş ve 4 bronz olmak üzere 17 madalyaya ulaştı.

23 yaş altı kategorisinde 69 kiloda yarışan sporcumuz Ahmet Turan Okyay koparmada 141 kilo ile altın, silkmede 170 kilo ile bronz, toplamda da 311 kiloluk dereceleriyle Avrupa şampiyonu olurken, kürsünün en üst basamağına çıkarak İstiklal Marşı'mızı coşkuyla okuttu.

Genç erkekler 69 kiloda ülkemizi temsil eden M.Furkan Özbek koparma 135 ile 4., silkmede 162 kilo ile gümüş, toplamda da ise 297 kg ile Avrupa üçüncüsü oldu. Aynı kiloda yarışan İsa Güngör koparma 132 kilo ile 6., silkmede 156 kilo ile 4. toplamda da ise 288 kilo ile 5. oldu.

Genç Bayanlar 58 kiloda ülkemizi temsil eden Ayşegül Çakın koparma 82 kilo ile gümüş, silkmede 105 kilo ile gümüş, toplamda da ise 187 kg ile Avrupa ikincisi oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Haltercilerden Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement