Genç ve Güzel! - Son Dakika
Spor

Genç ve Güzel!

Genç ve Güzel!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, EURO 2024’ü öngörerek kadroda gençleştirme hamlesi yaptığını dile getirdi, “Takımın güzel bir havası var. Ben milli takım için kalbi atan futbolcuları istiyorum” dedi.

01.06.2018 02:36

BİLAL MEŞE
Teknik Direktör Mircea Lucescu, Tunus maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uzun süredir mağlubiyet yaşamayan Tunus'un güçlü bir takım olduğunu belirterek sözlerine başlayan Rumen hoca, "Tunus'a karşı İran maçında oynamayan futbolculara da şans vermek istiyoruz. Takımımızın sahada ve dışarıda çok iyi bir havası var" diye konuştu.
Ay-yıldızlı ekibin farklı coğrafyalarda yetişen birçok yetenekli futbolcuyu bir araya getirdiğine vurgu yapan Lucescu, "Ukrayna maçından önce oyuncuları tanıdım. O dönem tecrübeli oyuncuları tercih ettim fakat daha sonra genç oyuncuları hazırlamaya karar verdim. Ben milli takım için kalbi atan futbolcuları istiyorum. Hayatta daha yukarı çıkmak için kazanma hırsı kaybolmayan arkadaşlarımız da var. Aramızda olduğu gibi. Bu yüzden EURO 2020 ve 2024'ü öngörerek gençleştirme modeline gittim. Altı yıl sonra bu takımın iyi oyunlar çıkaracağına inanıyorum" dedi.
Lucescu, ay-yıldızlı kadrodaki oyuncuların geride kalan sezon ortaya koyduğu performans için ise "Unutmayın ki bu milli takımda sadece iki futbolcu kupa kazandı. Ömer Bayram ve Kaan Ayhan... Önemli başarı ama kadromuzda şampiyonluk kupası kazanan oyuncumuz yok" ifadelerini kullandı.
Kaan Ayhan: Kafa dengiyiz

Mircea Lucescu ile birlikte basın toplantısına katılan Kaan Ayhan güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Genç savunmacı, "Hocamızla birlikte önümüzdeki dönemde turnuvalara katılmak ve başarılara imza atmak istiyoruz. Türkiye'yi memleketim olduğu için seçtim" dedi.

]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Genç ve Güzel! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement