Gençlerbirliği Teknik Direktörü Doll: 'Gözyaşı Döken Futbolcunun Benim Takımımda Yeri Yok' - Son Dakika
Spor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Doll: 'Gözyaşı Döken Futbolcunun Benim Takımımda Yeri Yok'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Doll: \'Gözyaşı Döken Futbolcunun Benim Takımımda Yeri Yok\'

Ligde İnişli Çıkışlı Bir Performans Sergileyen Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Thomas Doll, Artık Hiçbir Futbolcunun Kulüpte Gözyaşı Dökerek Barınamayacağını Söyledi.

14.10.2010 16:08

Ligde inişli çıkışlı bir performans sergileyen Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Thomas Doll, artık hiçbir futbolcunun kulüpte gözyaşı dökerek barınamayacağını söyledi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen haftalık basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulunan teknik direktör Doll, Antalyaspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, 'Alttan kurtulup, orta sıralarda kendimize yer bulmamız için Antalyaspor maçı önemli. Her maç yüzde yüzü vermeliyiz. Şu ana kadar iç sahada hiç maç kaybetmedik. Bu da bu maçta daha cesur olmamızı sağlar. Antalyaspor'a bakıldığında bizimle aynı seviyede gibi. O yüzden şanslarımız yüzde elli. Ama taraftarımızın desteği ile kazanabileceğimiz bir maç" ifadelerini kullandı.

3 hafta önce kadro dışı bırakılan Bilal Çubukçu hakkında açıklamalarda bulunan Doll, 'Kendisiyle geçen seneden beri görüşüyoruz. Yazın görüştüğümüzde kendisinin sıfırdan başlaması gerektiğini söyledik. İdmanda ve maçlarda verdiğimiz şansı iyi kullanamadı. Onunla konuşmamız 1 haftalık değil, yarım senelik bir konuşma. Kendisine bundan sonra beraber çalışmayacağımızı söyledik" dedi.

Kulüp içerisinde artık hiçbir futbolcunun gözyaşı dökerek barınamayacağını vurgulayan Thomas Doll, 'Şimdiye kadar bazı futbolcular ağlayarak hoca değiştirdi. Geçmişte bazı futbolcular burada sadece güneş banyosu yapmış. Verdiklerinin hep daha fazlasını istemiş. Her seferinde göz yaşı döküp, hocaların işine son verilmesine sebep olmuşlar. Ama başkanımız bana bu konuda destek veriyor. Artık bu kulüpte ben kaldığım sürece verdiğinden daha fazlasını isteyen barınamayacak. Performansla ve istekler aynı doğrultuda olacak. Takım ruhunu sahaya yansıtan futbolcular aramızda olacak. Bunu yapmayanlar bavullarını toplayıp, başka takıma gidebilirler" şeklinde konuştu.

Takımdaki sakat futbolcuların son durumunu değerlendiren Doll, Harbuzi, Zec ve Serdar'ın tamamen iyileştiğini söyledi.

ERCAN ATA - UĞUR AKTEMUR - ANKARA - DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gençlerbirliği Teknik Direktörü Doll: 'Gözyaşı Döken Futbolcunun Benim Takımımda Yeri Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement