Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Basketbolcu Cenk Akyol'a Çağrı - Son Dakika
Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Basketbolcu Cenk Akyol'a Çağrı

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç\'tan Basketbolcu Cenk Akyol\'a Çağrı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, basketbolcu Cenk Akyol'un A Milli Basketbol Takım kadrosuna alınmaması tartışmalarına ilişkin, "Eğer Nihat İziç, Cenk'e 'devlet' dediyse, açıklasın."

14.07.2013 13:53

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, basketbolcu Cenk Akyol'un A Milli Basketbol Takım kadrosuna alınmaması tartışmalarına ilişkin, "Eğer Nihat İziç, Cenk'e 'devlet' dediyse, açıklasın. Kim o 'devlet?' Sayın Başbakan değil ben de değilim. Kim?" dedi.

Bakan Kılıç, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden basketbolcu Cenk Akyol'un A Milli Basketbol Takımı kadrosuna alınmamasına ilişkin görüşlerini takipçileriyle paylaştı. Galatasaray Medical Park Basketbol Takımıyla birlikte şampiyonluk sevinci yaşadığı gün kendisiyle röportaj yapmak isteyen bir televizyon kanalını Taksim Gezi Parkı olaylarındaki tutumu nedeniyle protesto eden Cenk Akyol, son olarak bugün bir açıklama yaparak, A Milli Basketbol Takımı Antrenörü Nihat İziç'in kendisinin kadroya alınmamasıyla ilgili olarak "devlet"i işaret ettiğini belirtmişti.

Konuyla ilgili tartışmalara cevap veren Kılıç, "Eğer Nihat İziç, Cenk'e 'devlet' dediyse, açıklasın. Kim o 'devlet?' Sayın Başbakan değil ben de değilim. Kim?" tweetini paylaştı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'tan Basketbolcu Cenk Akyol'a Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement