'Gerçek Şampiyondayım' - Son Dakika
Spor

'Gerçek Şampiyondayım'

\'Gerçek Şampiyondayım\'

Gökçek Vederson, Yeşil Beyazlı Takıma Transfer Olduğu İçin Mutlu Olduğunu Söyledi

01.07.2010 16:08

"TRANSFERİM SÜRPRİZ OLMADI"

Vederson, takımının Özlüce Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıkları için yaptığı antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Yeni takım arkadaşları, teknik heyet ve yönetimin kendisini çok iyi karşıladığını belirten Vederson, "Umarım en kısa sürede takıma uyum sağlar ve başarılı olurum" diye konuştu. Bursaspor'a transferinin sürpriz olmadığını, kendisiyle yeşil beyazlı kulübün daha önce de görüştüğünü açıklayan Vederson, "Bursaspor'a gelmem sürpriz olmadı. Benimle ilgilendiklerini biliyordum" dedi." Fenerbahçe'de oynarken Bursaspor-Beşiktaş maçının 2-2'lik skorla bittiğine ilişkin anonsa ilk sevinen sen olmuştun.Neler düşünüyorsun" sorusu üzerine Vederson, şunları söyledi:"Son maçtaki 2-2'lik beraberlik anonsu yanlışlık sonucu oldu. O artık geride kaldı. Şimdi gerçek şampiyona geldiğim için çok mutluyum."Antrenman sırasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Maçta sevinmedin değil mi" diye espri yapmasını da değerlendiren Vederson, şöyle dedi:"Hocamız bana espri yaptı. Diğer arkadaşlarım da sık sık yapıyor. Buna alıştım. Şampiyon Fenerbahçe oldu, diye ilk sevinenlerden biri de bendim. Onlar da dalga geçiyorlar ama geride kaldı."

"BÜYÜK RAKİPLERE OYNAYLACAĞIZ"

Önlerinde zor bir sezon olduğunu da vurgulyan Vederson, "Şampiyonlar Ligi ve ligde zorlu karşılaşmalara çıkacaklarını hatırlatırken de şöyle konuştu:"Önemli olan bu maçları en iyi şekilde çıkarmak. Şampiyonlar Ligi'nde büyük rakiplere karşı oynayacağız. Bunları en iyi şekilde atlatmak istiyoruz."Yeşil beyazlı takımda kendisiyle aynı mevkide oynayan Mustafa Keçeli'yle formayı almak için rekabet yaşayacaklarına ilişkin soru üzerine Vederson, "Mustafa Keçeli iyi bir futbolcu. Geçtiğimiz sezon da bunu kanıtladı. Benim buraya gelme amacım, alternatif sunmak."

"ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASI"

Vederson, "Çok sert şutlar çekiyor ve gol atabiliyorsun. Bu yıldaki hedefin nedir" sorusuna, "Antrenmanlarda topla çok çalışacağım. İlk fırsatta da gol atabilirsem bunu yapacağım. Orta yapmışım veya gol atmışım benim için önemli değil. Önemli olan takımın kazanması" karşılığını verdi.Fenerbahçe'den ayrıldığında kendisini arayan futbolcu olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Vederson, "Eski takım arkadaşım David ve Cristian'la görüşüyorum. Onlar ayrılmama üzüldüler ama bu tercihi yaptığım için de kutladılar" cevabını verdi. Vederson, son olarak coşkulu Bursaspor taraftarını daha önceden bildiğini ve onların önüne çıkmak için sabırsızlandığını söyledi.

ARALIKSIZ ÇALIŞIYORLAR

Öte yandan yeşil beyazlı ekip, sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sağlık kontrollerini yaptıran Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, İbrahim, Ozan İpek, Veli, Hüseyin, Bekir Ozan, Volkan, Turgay ve Mustafa Keçeli katılmadı, Vederson ise takımdan ayrı düz koşul yaptı. Yeşil beyazlılar, açma germe hareketlerinin ardından buz havuzuna girerek ayaklarını dinlendirdiler. Havuz kenarında hazırlanan meyve tabağının yanına gelen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, hem futbolcularına ve hem de gazetecilere meyve ikram etti.Bursaspor bu akşam yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Emre KOŞAK -BURSA-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Gerçek Şampiyondayım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement