Gerrard'a Göre Suarez Messi ve Ronaldo'ya Rakip Olabilir - Son Dakika
Spor

Gerrard'a Göre Suarez Messi ve Ronaldo'ya Rakip Olabilir

Gerrard\'a Göre Suarez Messi ve Ronaldo\'ya Rakip Olabilir

Liverpool'un kaptanı Urugauylı yıldızın yakın bir zaman içerisinde dünyanın en iyi oyuncusu olabileceğine inanıyor.

05.12.2013 16:00  Güncelleme: 16:02

Steven Gerrard, Liverpool'daki takım arkadaşı Luis Suarez'in Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'ya dünyanın en iyi oyuncusu olma yolunda rakip olmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu düşünüyoru.

Liverpool'un Norwich City'i 5-1 yendiği maçta 4 gol birden atan Luis Suarez, Premier Lig'de bu sezon 9 maçta 13 gole ulaştı. Gerrard da takım arkadaşının müthiş performansına övgüler yağdırdı.

Kulübün resmi internet sitesine konuşan yıldız, "Uzun yıllardır Angield'da forma giyorum ama Suarez'in performansı gibi bir performans daha önce görmemiştim. Onunla her gün birlikte antrenman yaptığım için bu oyunu beni şaşırtmadı. Bence o giderek Messi ve Ronaldo seviyesine yaklaşıyor. Bence onları da yakalayacak." dedi.

"BRENDAN RODGERS BÖYLE İSTEDİ"

Hafta sonu kaybedilen Hull City maçından sonra kötü günler geçirdiklerini sözlerine ekleyen Gerrard, "menajerimiz o maçtan sonra böyle bir reaksiyon vermemizi istedi. Hull City maçında yeterince hırslı değildik. Bu sezon sadece Hull City ve Southampton maçlarında bu tarz oynadık. Umarım sezon boyunca bu durumu çok fazla yaşamayız."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Gerrard'a Göre Suarez Messi ve Ronaldo'ya Rakip Olabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement