Gigi Becali'ye Galatasaray'ın Popescu'ya olan ilgisi soruldu, "15 milyona bile satmam" dedi - Son Dakika
Spor

Gigi Becali'ye Galatasaray'ın Popescu'ya olan ilgisi soruldu, "15 milyona bile satmam" dedi

"Morutan'ı 10 milyon eurodan aşağıya satmam" diyen ancak futbolcuyu Galatasaray'a 3.5 milyon euroya satan Staeau Bükreş'in sahibi Gigi Becali, şimdi de adı sarı-kırmızılılarla anılan bir diğer Rumen futbolcu Octavian Popescu'yla ilgili açıklama yaptı. Becali konuşmasında, "Octavian Popescu satılık değil. 15 milyon euro'luk bir teklif gelse bile ilgilenmiyorum. Parayla değişilmez bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

26.08.2021 18:05  Güncelleme: 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım Rumen futbolcular Cicaldau ve Morutan'ı renklerine bağlamasının ardından şimdi de Octavian Popescu'yla ilgileniyor. Steaua Bükreş forması giyen futbolcuyla ilgili konuşan kulübün sahibi, Popescu'yu satmayacağını ifade etti.

"PARAYLA DEĞİŞİLMEZ BİR OYUNCU"

Sporx'in haberine göre; Romanya'dan prosport'a konuşan FCSB Başkanı Gigi Becali, Galatasaray'ın teklif yapıp yapmadığına dair gelen soruya, "Octavian Popescu satılık değil. 15 milyon euro'luk bir teklif gelse bile ilgilenmiyorum. Octavian Popescu'yu satmayacağım. Parayla değişilmez bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

18 YAŞINDA 42 RESMİ MAÇA ÇIKTI

FCSB'nin 2020 yazında 200 bin euro bonservisle kadrosuna kattığı 18 yaşındaki Octavian Popescu, sol kanatta forma giyiyor. Popescu, profesyonel kariyerinde çıktığı 42 maçta 6 gol atıp 8 asist yaptı.

Gigi Becali\'ye Galatasaray\'ın Popescu\'ya olan ilgisi soruldu, "15 milyona bile satmam" dedi

Son Dakika Spor Gigi Becali'ye Galatasaray'ın Popescu'ya olan ilgisi soruldu, '15 milyona bile satmam' dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mustafa Yaman: Bir galatasaraylı olarak başkan 200 bin euro aldığını 200 katı fiyata satmak istiyor. Bizde onun gibi ne cevherler var. Altyapıdan çıkar gençleri yeter.para kendi gencine ve ülkene gitsin. 4 0 Yanıtla

Advertisement