Giray Bulak: "Janko Bir Marka" - Son Dakika
Spor

Giray Bulak: "Janko Bir Marka"

Giray Bulak: "Janko Bir Marka"

Marc Janko'nun imza töreninde konuşan Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak, Serdar Kurtuluş-Sapara takasında görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

31.08.2012 17:27

Marc Janko'nun imza töreninde konuşan Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak, Serdar Kurtuluş-Sapara takasında görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Bulak, Janko'nun marka olduğunu ifade etti.

Trabzonspor'un yeni transferi Marc Janko, düzenlenen törenle resmi mukaveleye imza attı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, yönetim kurulu üyesi Yılmaz Büyükaydın ve Genel Menajer Giray Bulak katıldı. İmza töreninde konuşan Yılmaz Büyükaydın, sezon başından bu yana santrafor arayışlarının sürdüğünü, yönetim kurulu ve Giray Bulak'la birlikte yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmaya varılan Janko'nun imza töreninde olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Transferin zor olduğuna dikkat çeken Büyükaydın "Gerçekleşmek üzereyken yapılamayan transferlerimiz oldu. Janko'nun en hızlı şekilde uyum sürecini aşıp takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kariyeri ortada, önemli takımlarda oynayıp, milli takım kaptanlığı yapmış bir isim. Sporcu bir ailenin çocuğu. İnanıyoruz ki santrafor mevkiinde takımımıza önemli katkılar sağlayacak ve bu yönde sıkıntı yaşamayacağız. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Hiçbir kulübün transferi geç yapmayı arzu etmediğini, kendilerinin de uzun süredir bu yönde çalışmalar yaptıklarını belirten Büyükaydın, "Belirttiğim gibi tam bir transfer yaparken detaylarına girmek istemediğim nedenlerden dolayı takımımıza takviyede geç kaldık. İyi bir transfer yapmak istedik. İyi oyuncusunu hiçbir kulüp bırakmak istemiyor. Bu yönde ciddi çalışmalar yaptık. Bu transferin daha önce yapılmasını isterdik ancak maalesef olmadı" ifadelerini kullandı.

"SERDAR KURTULUŞ İÇİN GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak ise, Janko'nun önemli bir isim ve marka olduğunu söyleyerek, "Türk futbolseverler önemli bir ismi izleyecek. Gençler de ondan çok şey öğrenecek. Kendisinden önemli katkılar bekliyoruz. Futbol böyle. Hiçbir şey için geç kalınmış değil. Hem Janko hem de kulübümüze transferimiz hayırlı olsun. Janko bize önerilen bir isim değil. 2005 yılında Tolunay Kafkas orada oynarken bana önermişti ve

o dönemden bu yana takip ettiğim bir oyuncu. Hem insanlık, hem futbolculuk hem de kariyeri iyi bir oyuncu. Bu nedenle kendisini tercih ettik" dedi.

Serdar Kurtuluş transferi konusuna da değinen Bulak, "Serdar Kurtuluş transferi konusunda görüşmelerimiz sürüyor. Takas transferleri daha da zordur. Hem kulüplerin, hem oyuncuların hem de menajerlerin istekleri yerine getirilmeli. Bu transfer olabilir de olmayabilir de" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Giray Bulak: 'Janko Bir Marka' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement