Giresunspor'da Teknik Direktör Arayışı - Son Dakika
Spor

Giresunspor'da Teknik Direktör Arayışı

Giresunspor\'da Teknik Direktör Arayışı

Giresunspor As Başkanı Özkul, yeni teknik direktörün belirlenmesi sürecinde aceleci davranmayacaklarını söyledi

21.11.2013 14:27

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Giresunspor'un as başkanı İbrahim Özkul, yeni teknik direktörün belirlenmesi sürecinde aceleci davranmayacaklarını söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve 3-3 berabere kaldıkları Gaziosmanpaşa karşılaşması sonrası Teknik Direktör Ahmet Ertem ile anlaşarak yollarını ayırdıklarını anımsattı.

Ertem'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilecek ismin belirlenmesi noktasında aceleci darvanmadıklarını aktaran Özkul,"Giresunspor'un mali yapısı ortada. Can havliyle bir teknik direktör alacak değiliz. Giresunspor'un mali yapısına uygun ancak başarıyı yakalayacak bir teknik direktörle anlaşmak istiyoruz. Onun için aceleci değiliz. Sık eleyip ince dokuyacağız. Önümüzdeki hafta teknik direktörün kim olacağı netlik kazanacaktır" dedi.

Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak İnegölspor karşılaşmasına takımı Antrenör Hakan Kurt, Ramazan Çelik ve Kaleci Antrenörü İsmail Güney'in hazırladığını belirten Özkul,"Hocalarımıza güveniyoruz. Takımı en iyi şekilde bu maça hazırlayacaklardır. İnegölspor gibi ligin güçlü ekiplerinden birisinden puan ya da puanlar almamızı sağlayacaklarına inanıyoruz" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Giresunspor'da Teknik Direktör Arayışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement