Gol Kralı Okan Yılmaz'dan İmza - Son Dakika
Spor

Gol Kralı Okan Yılmaz'dan İmza

Gol Kralı Okan Yılmaz\'dan İmza

Altınova Belediyespor, Bursaspor'un eski kaptanı, Türkiye liglerinin gol kralı ve eski milli futbolcu 33 yaşındaki Okan Yılmaz'ı transfer etti.

03.01.2012 16:30

Altınova Belediyespor, Bursaspor'un eski kaptanı, Türkiye liglerinin gol kralı ve eski milli futbolcu 33 yaşındaki Okan Yılmaz'ı transfer etti.

Bölgesel Amatör Lig'de ilk yarıda liderin 7 puan gerisinde bulunan Altınova Beldiyespor, Okan Yılmaz transferinde mutlu sona ulaştı, sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. Tecrübeli futbolcunun alacağı ücretle ilgili açıklama yapılmadı.

KALİTELİ TRANSFER YAPTIK

Büyük başarıları olan bir futbolcunun formalarını giyecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Sedat Ok, "Ligin ilk yarısı itibariyle istediğimiz yerde değiliz. Okan'ın bütün tecrübesini Altınova için kullanacağına inanıyoruz. Çok kaliteli bir transfer yaptık" dedi. Okan Yılmaz ise şöyle konuştu:

"HEDEFİ OLAN BİR TAKIMDAYIM"

"Bu takımın hedefi olduğu için Altınova Belediyespor'u tercih ettim. Birlik ve beraberlikle hedefe gideceğiz. Bursaspor'da 3 kere gol kralı oldum, A milli takım forması giydim. Bursaspor formasını giydiğim 9 sezon içerisinde çok iyi günlerimiz geçti. Sonrasında Türkiye'de birçok takımda forma giydim ve Avrupa'ya transfer oldum. İnşallah başarılarımı Altınova Belediyespor'da sürdüreceğim."

GOL KRALI OLDUĞUM SEZON

Altınova Belediyespor'u 3'üncü Lig'e çıkarmak için çalışacaklarını belirten Okan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2000-2001 sezonunda Jardel, Kennet Anderson ve Pascal Nouma'nın olduğu dönemde Bursaspor formasıyla gol kralı oldum. O zaman gençtim. Ardından Marsilya ile anlaştım, ancak kulübüm yüksek transfer ücreti istediği için vazgeçtiler. İki tarafa da imza attığım için bir sezon oynamama riskim vardı. Sonuçta kulübe bağlı olduğum için Bursaspor kulübü vermedi ve transfer de gerçekleşmedi."

GENÇLERE ÖRNEK OLACAK

Okan Yılmaz'ın genç futbolculara örnek olacağını dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral'da, "Okan, sporcularımıza örnek olacak bir oyuncu. Profesyonelliğini takımdaki oyuncularla paylaşacaktır. Okan'ın bir idol olacağını düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI - Yalova

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Gol Kralı Okan Yılmaz'dan İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement