Göztepe - 1461 Trabzon Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Göztepe - 1461 Trabzon Maçının Ardından

Göztepe - 1461 Trabzon Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 14.haftasında Göztepe kendi sahasında 1461 Trabzon'un 1-0 mağlup etti.

02.12.2012 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 14. haftasında Göztepe kendi sahasında 1461 Trabzon'un 1-0 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Ümit İnal, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Orduspor maçında olduğu gibi oyuncularımızın iyi mücadele edeceğini tahmin edebiliyordum. İkinci yarı daha iyi oynayarak istediğimiz golü bulduk. Oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum. Taraftarlarımızla oyuncularımız arasındaki sorunlar aşılmaya başlandı. Şaban bizim oyuncumuz ve her zaman sahip çıkmalıyız" dedi.

Göztepeli oyuncu Fatih Yiğen, takım arkadaşlarını galibiyetten ötürü kutladığını dile getirerek, "Oyuna kötü başladık fakat ikinci yarı daha iyi mücadele ettik. Bu performansımızı ligin ikinci devresinde de sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Göztepeli futbolcu Halil Akbunar ise, "Maçın ilk 15-20 dakikasına kötü başladık fakat ikinci yarı daha iyi pozisyonlar yaratıp istediğimiz golü bulduk. İleri ki haftalarda alacağımız üç puanlar ile Göztepe'yi daha iyi yerlere getireceğiz" şeklinde konuştu.

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, üç İzmir deplasmanından da mağlup döndüklerini hatırlatarak, "Kimliklerini otelde bırakmış oyuncularla sahaya çıktık. Oysaki bizim oyuncularımız bu değil. Bide bu İzmir neyse her şeyimizi yetiyoruz. Çalışacağız. Biz iyi bir takımız. İlk yarıda istekli oyunumuza karşılık Göztepe ikinci yarıda daha iyi oynayarak golü buldu. Kısmet Göztepe'nin yanındaydı. Orduspor maçından sonra bu galibiyet Göztepe için avantaj oldu. Oyuncularımız umarım bu yenilgiden ders alır. Oyuncularımız nerede olduklarının farkında olmalı. Yoksa birileri onlara nerede olduklarını hatırlatır" ifadelerini kullandı.

1461 Trabzonlu oyuncu Abdülkadir, galibiyet için geldiklerini ama bunu başaramadıklarını anlatarak, "Zirve mücadelesini sürdürmek adına galibiyet için buraya gelmiştik. İlk yarıdaki gol pozisyonlarını değerlendirseydik galip gelebilirdik. Çok üzgünüz ve moralimiz bozuk. Göztepe'yi galibiyet için kutluyorum. Biz de iyi bir takımız ve hatalarımızda ders çıkartarak ligde daha iyi mücadele edeceğiz" açıklamasında bulundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe - 1461 Trabzon Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement