Derbiye fişekleri sokan ambulans şoförünün çarpıcı sabıka kaydı ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Derbiye fişekleri sokan ambulans şoförünün çarpıcı sabıka kaydı ortaya çıktı

Göztepe-Altay derbisinde olayları başlatan işaret fişeklerini stadyuma soktuğu tespit edilen ambulans şoförü A.G.'nin daha önce bazı maçlarda olay çıkardığı ve '6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'dan kaydının olduğu belirlendi.

28.11.2022 22:50  Güncelleme: 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe ile Altay derbisinde olayları başlatan işaret fişeklerini stadyuma soktuğu tespit edilen ambulans şoförü A.G., kendisine fişekleri stadyuma sokması için yapılan teklifi kabul ettiğini itiraf etti. A.G.'nin ifadesinde maç günü bu eylemi gerçekleştirdiğini ancak çantayı tuvaletten kimin aldığını bilmediğini söylediği öğrenildi.

İlk vukuatı değilmiş! Derbiye fişekleri sokan ambulans şoförünün sabıka kaydında çarpıcı detay

ARAMADAN SIYRILDI

Ambulansın aranmamasından faydalanan görevli, fişekleri stada soktu. Ambulans görevlileri patlayıcıları tuvalete götürürken, stat kapılarının açılmasıyla taraftarlar bu patlayıcıları tribüne götürdü.

OLAYLARA KARIŞMIŞ

Ambulans şoförlerinden A.G.'nin, daha önce bazı maçlarda olay çıkardığı için 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'dan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Ambulans görevlisi olduğu için bu durum fark edilmedi.

TARAFTAR AĞIR YARALANDI

Altay tribününden fırlatılan işaret fişeğiyle bir Göztepe taraftarı ağır yaralandı. Taraftarın vücudunda yanıklar oluştu, çenesi ve dişleri kırıldı.

Derbiye fişekleri sokan ambulans şoförünün çarpıcı sabıka kaydı ortaya çıktı

Son Dakika Spor Derbiye fişekleri sokan ambulans şoförünün çarpıcı sabıka kaydı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen: tabii tabii suç ambulans şöföründe, onu işe alanda suç yok, sabıkası olanlar ya dolmuşçu, ya da servis şöförlüğü yapıyor, bu meslekler için sabıka kaydı isteyen yok, ambulans şöförü bu davranışı ile halkı kin nefret ve devlete karşı eyleme sürüklemiştir. cezası buna göre verilmelidir, mahalle maçı havasındaki bir maçı, bakın nerelere taşıdılar. 25 1 Yanıtla
  • mert çelik: bu iş esrarengız olaylara dondu acaba teror saldırısı olabılırmı 5 2 Yanıtla

Advertisement