Göztepe Bilardo Takımı Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda 6. oldu - Son Dakika
Spor

Göztepe Bilardo Takımı Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda 6. oldu

Göztepe Bilardo Takımı Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası\'nda 6. oldu

Portekiz'in Porto şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası'na katılan Göztepe Bilardo Takımı, Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nı 6. olarak tamamladı. İzmir temsilcisi, grup maçlarını namağlup tamamlayarak çeyrek finale çıktı ancak elenerek turnuvayı 6. sırada bitirdi. Göztepe, takımını resmi sosyal medya hesaplarından tebrik etti ve sporculara başarılı performansları için teşekkür etti.

17.07.2023 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz'in Porto şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası'na katılan Göztepe Bilardo Takımı, Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nı 6. olarak tamamladı.

Göztepe Bilardo Takımı, Türkiye ikincisi olarak Portekiz'in Porto şehrinde düzenlenen Kulüpler Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'na katılma hakkı elde etti. İzmir temsilcisi, ilk üç maçını kazanarak grubu namağlup bitirdi ve çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi. Çeyrek finalde elenen sarı-kırmızılılar, turnuvayı 6. olarak tamamladı.

Göztepe de resmi sosyal medya hesaplarından Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nı katılan takımını tebrik etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda grubundan namağlup lider çıkan takımımız eleme maçlarının ardından şampiyonayı 6. olarak tamamladı. Gösterdikleri başarılı performans için sporcularımızı tebrik ediyoruz" ifadelerine yer verildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe Bilardo Takımı Avrupa 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda 6. oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement