Göztepe Evinde Galibiyeti Hatırladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Göztepe Evinde Galibiyeti Hatırladı

Göztepe Evinde Galibiyeti Hatırladı
18.03.2012 20:33

Bank Asya 1.Lig'in 26.haftasında sahasında Adanasporla karşılaşan Göztepe, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Bank Asya 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Adanasporla karşılaşan Göztepe, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Bu maça kolay diyen hata yapar. Organize bir takım vardı. Hep stratejik maçlar var. Herkesin birbirine ikram ettiği bir ligdeyiz. Futbolcuların inanmışlığı varsa başarı geliyor. Takım olarak inandık. Adanaspor'da gol kaçırdı. Ama ben sizin karşınıza galip bir takım hocası olarak çıkmak çok güzel. Ani gelişen sakatlık İbrahim'de çıkmasına sebep oldu.

Levent hocayı ve Adanaspor'u tebrik ediyorum. Göztepe efsane

olduysa bu bütünlükle oldu. Bu bütünlük ve aile yapısı devam eder ve süper lig Göztepe'ye futbola ayrı bir tat katacaktır" diye konuştu.

Göztepeli futbolcu Ali Kuçik ise "Çok iyi bir takımız. Alt sıraları hak etmiyorduk.

Bu pozisyonda öyle oldu. İyi mücadele ediyoruz. Taraftarımızın önünde galibiyet almak istiyorduk bunu başardık. Taraftarımıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Göztepeli diğer futbolcu Türker Demirhan ise özledikleri bir manzarayı yaşadıklarını belirtirken, "Gerçekten bu günleri özlemişiz. Bugün çok güzel olmasa da zaman zaman iyi oynadık. Buna ihtiyacımız vardı. Bundan sonra alt sıraları telaffuz etmek istemiyoruz. Seri yakalayıp ilk 6 da yer almak istiyoruz" dedi.

ADANASPOR CEPHESİ

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş taraftarları sebebiyle Göztepe deplasmanının zor bir deplasman olduğunu söyledi. Eriş yaptığı açıklamada, "Seyirci bazında zor deplasman ama oyun bazında zor bir deplasman değildi. Beraberlik bile düşünmezken kaybederek gidiyoruz. Çok iyi oynamadık ama Göztepe'den daha etkiliydik. Kırılma eşiği için çok önemliydi çünkü ilk 6 için iyi bir avantaj sağlayacaktık. Yukarıdakilerin maçlarda takıldığını gördükçe insanın iştahının kabarmaması mümkün değil. Kaybetmek acı

oldu bunu hiç hesap etmemiştik.

Elazığ maçını alıp hedefe gitmek istiyoruz. Ligin asıl boyutu bu. Yukarıdaki takımların ilk ikiyi alacakları kalitede olduklarına inanmıyorum. 13. Sıradaki takıma kadar ilk 6 iddiası var. Herkesin herkesi yendiği ligde daha çok şeyler geçecek. Yukarıdakilerin de ilk 2 şansı ne kadar soru işareti oda. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Adanasporlu futbolcu Zülküf Özer ise kötü bir yenilgi aldıklarını belirtirken, "Maça 3 puanla bitirmek istiyorduk. Maçtan sonra üzüldük. İyi oynadık sonuçta 3 puan alamadık. Kötü bir yenilgi oldu. Önümüzdeki maçı ona göre motive edeceğiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Adanasporlu diğer futbolcu Talha Mayhoş ise, "Öncelikle 3 puan için gelmiştik ilk 6 için önemliydi. Maça baktığımızda pozisyon vermeyen bizdik. Ama talihsiz gol yedik. Çok pozisyon yakaladık. Ama atamadık. 1 puan hakkımızdı hayırlısı böyleymiş. İlk 6 içinde yer alıp süper lige çıkacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe Evinde Galibiyeti Hatırladı - Son Dakika


Advertisement