Gücümspor'dan Mangal Partisi - Son Dakika
Spor

Gücümspor'dan Mangal Partisi

Gücümspor\'dan Mangal Partisi

Türkiye Basketbol Profesyonel 3. Ligi'nde mücadele eden ve bu yıl büyük başarıya imza atarak yarı final oynayan Gemlik Gücüm Spor yönetimi ve teknik heyeti, mangal başında stres attı.

12.05.2014 10:59

Türkiye Basketbol Profesyonel 3. Ligi'nde mücadele eden ve bu yıl büyük başarıya imza atarak yarı final oynayan Gemlik Gücüm Spor yönetimi ve teknik heyeti, mangal başında stres attı.

Gemlik'teki bir ızgara salonunda bir araya gelen yönetim ve teknik heyet hoşça vakit geçirdi. Gücüm Spor Yönetimi Kulüp Başkanı Tuğan Büyükbaşaran, Bursa'nın 3. Ligdeki tek takımı olduklarını ve kısıtlı bütçelerine rağmen birçok takımın hesabını bozan bir başarı gösterdiklerini ifade etti. Büükbaşaran, "Takımımızı Gemlik'in dışında isteyen ilçeler olsa da, biz Gemlik dışında olmak istemiyoruz. Adana Spor Maçı göstermiştir ki, bu takım sadece bizim değil, artık tüm Gemlik'in" diye konuştu.

Başta ana sponsorlarının Gemlik Gübre ve Borusan olmak üzere, Aktaş1 Nakliyat, Akran Nakliyat gibi desteklerinin kendilerine güç verdiğini ifade eden Büşükbaşaran, "Bunun yanı sıra tüm esnafımız da ellerinden geleni yaptı. Bu nedenle destek verenlere teşekkür ediyoruz. Biz gücümüzü Gemlik'ten alıyoruz. Hedefimiz Gemlik'te Basketbol seyircisi ve Basketbol kültürü oluşturmak. 3 yıldır kurumsallaşmak için çalışıyoruz. Bu nedenle takımızın başına Ziya Güler hocamızı getirdik. Hocamız 1. Klasman antrenörüdür. Kendisinin bizim tercih etme nedeni ise Bursalı olmasıdır. Çeşitli oyuncuları düşük maliyetle kadromuza almamızın başlıca nedeni de hocamızdır. Onun ve ekibinin hedefi Bursa Basketbolunun yükselmesidir" dedi.

Bu sezon kendilerini yenebilen 2 takımın final oynadığını ifade eden Büyükbaşaran, bir takımın ise 2. Profesyonel Lige yükseleceğini söyledi. Büyükbaşaran, "Bu başarımızda İlçe dinamiklerimizle beraber ilçe spor müdürümüzün de payı büyüktür. Salon konusunda hiç sorun çıkarmadı. Hangi saatte olursa olsun salonu bize açtı. Biz sadece Basketbol dalında değil, Atletizm, Kız-Erkek Voleybol takımlarımızla da başarılar kazanıyoruz. Oyuncularımızın dertlerine kadar takip ediyoruz ve spor yanında eğitimde de başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor. Bize göre en önemli başarımız da, 5 yılda 2000 çocuğumuzu salon sporlarına dahil ettik" diye kaydetti.

Zor olanın takımı bu noktaya taşımak olduğunu belirten Gücümspor Antrenörü Ziya Güler, "Yeni sezonda hedefimiz 2. Lig'de yer almak. Bir önceki yıl lige alışma yılımızdı. Bu yıl 2. Ligin kapısından döndük. Sonraki sezon o kapıdan girecek 2. Profesyonel ligde oynayacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gücümspor'dan Mangal Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement