'Hakan Çalhanoğlu Formayı Kaptırabilir' - Son Dakika
Spor

'Hakan Çalhanoğlu Formayı Kaptırabilir'

\'Hakan Çalhanoğlu Formayı Kaptırabilir\'

Tuttomercato muhabiri Gaetano Mocciaro, Hakan Çalhanoğlu’nun kırmızı-siyahlılardaki performansını Skorer’e yorumladı, yıldız futbolcu için uyarılarda bulundu.

29.09.2018 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Dinçer/ Skorer Dış Haberler - Serie A'da altıncı haftaya gelinirken, Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun performansı beklentilerin uzağında kaldı. Kırmızı-siyahlıların 4 lig, 1 Avrupa Ligi maçında forma giyen 24 yaşındaki futbolcu ne gol atabildi ne de gol pası verebildi.
Milano ekibinde 10 numaralı formayı giyen yıldız futbolcu son olarak önceki günkü Empoli maçına ilk 11'de başladı ancak maçın ikinci yarısında teknik direktör Gennaro Gattuso tarafından oyundan alındı.
Tuttomercato muhabiri Gaetano Mocciaro, futbolcunun performansını Skorer'e değerlendirdi. Empoli maçını statta izleyen İtalyan gazeteci şunları söyledi:
'Sadece Roma maçında iyiydi'
"Empoli karşısında hiç iyi değildi. İkinci yarı olundan alındı. Önceki maça da ilk 11'de başlamış sonra oyundan alınmıştı. Bu sezon yalnızca Roma maçında iyi oynadı. Özellikle son iki karşılaşmadaki performansının hiç iyi olmadığını söyleyebilirim"
'Geçen sezona da kötü başladı'
"Muhtemelen zamana ihtiyacı var. Çünkü geçen sezona bu sezondan bile kötü başlamış sonradan toparlamıştı. Hatta ilerleyen haftalarda takımın anahtar oyuncusu haline geldi. Milan camiası Hakan Çalhanoğlu'nu önemli bir futbolcu olarak görüyor ve başarıdaki kilit faktörlerden olarak değerlendiriyor"
'Hakan'ın uyanması gerekiyor'
"Hakan Çalhanoğlu maçlara konsantre olamıyor ve motive bir görüntü sergilemiyor. İyi pasları ve etkili şutlarından eser yok… Böyle giderse formasını Samu Castillejo'ya kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Hakan şu an bir uykuya dalmış durumda ve bu uykudan uyanması gerekiyor".

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Hakan Çalhanoğlu Formayı Kaptırabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement