Hakan Çalhanoğlu, İsmail Kartal'ı görünce hayli şaşırmış! - Son Dakika
Spor

Hakan Çalhanoğlu, İsmail Kartal'ı görünce hayli şaşırmış!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Roger ile aynı otelde kaldım. İdmanlarını izledim. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak da takımda yer alıyordu. Beni tribünde gördüler, şaşırdılar. 'Hocam sen burada ne yapıyorsun?' dediler." ifadelerini kullandı.

05.04.2022 17:38  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vitor Pereira sonrası göreve getirilen ve Fenerbahçe'ye büyük ivme kazandıran teknik direktör İsmail Kartal, FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Dünyaca ünlü birçok hocayı takip ettiğini belirten deneyimli hoca, kendini sürekli geliştirdiğini ifade etti.

İsmail Kartal'ın açıklamaları şöyle:

"BENİ TRİBÜNDE GÖRDÜLER, ŞAŞIRDILAR"

"Ben başarılı bir teknik direktörüm. Kendimi çok iyi yetiştirdiğimi ve geliştirdiğimi düşünüyorum. Ben, PSV'de çalıştığı dönemde 2 ay Guus Hiddink'in evinde kaldım. Bütün antrenmanlarında vardım. Mesele Joachim Löw ile hala dostluğum, arkadaşlığım devam ediyor. Kendisiyle beraber çalıştık. Bayer Leverkusen'in teknik direktörü oldu. Ben de hocayı aradım; 'Biraz canım sıkkın. 1-2 ay Avrupa'da yaşayacağım. Roger ile aran nasıl? Ben aynı otelde kalıp, bütün antrenmanlarını izlemek ve onunla sohbet etmek istiyorum' dedim. Benim yaptıklarım ve onların yaptıklarını test etmek istiyorum. Sağ olsun hoca aradı ve aynı otelde kaldım. İdmanlarını izledim. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak da takımda yer alıyordu. Beni tribünde gördüler, şaşırdılar. 'Hocam sen burada ne yapıyorsun' dediler.

"BENİM YAPTIKLARIM ORTADA"

Ben işimi yapmaya çalışıyorum ama buna rağmen sormadan, soruşturmadan araştırmadan... Benim antrenörlük hayatıma baksınlar; kaç futbolcu alıp yetiştirmişim, çalıştığım takımları hangi sıradan almış nereye götürmüşüm? Bunlara bakacaklar... Başarı eğer bir kriterse... Veya başarıya endeksli aynı şartlarda 3 antrenöre aynı imkanları verelim değerlendirmeyi ona göre yapsınlar. Buna da varım. Bunlar yokken de sürekli itibarsızlaştırarak üzerinize karşı negatif ve antrenörlüğünüzü kabullenemeyenlere de benim yaptıklarım ortada, duruşum da ortada onlara bakacaklar.

"YAVAŞ YAVAŞ İŞLER YOLUNA GİRMEYE BAŞLADI"

Ben ne yaptığımı biliyorum. Ne olacağını da biliyorum. Hayatımda söylediğim hiçbir şeyde yanılmadım. Hepsini gerçekleştirdim. Çok şükür burada da geldim. Yavaş yavaş işler yoluna girmeye başladı."

Hakan Çalhanoğlu, İsmail Kartal\'ı görünce hayli şaşırmış!

Son Dakika Spor Hakan Çalhanoğlu, İsmail Kartal'ı görünce hayli şaşırmış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Caner kayalı: İstediğin kadar bilgi sahibi ol eğer adın veya soy adın yabancı değil ise boşuna hocam.Bak Beşiktaş'taki de İsmail ama unutma o Valerien İsmail. Bence git bir ön isim yazdır kendine mesela Vitor İsmail bak nasıl kapışılıyor'sun. 15 1 Yanıtla
  • Hakan Bozan: Futbolculuğuda efendiydi hocalığı da bence yabancı hocalara bir ton para verileceğine takımda kalmalı gelen çok mu iyi olacak sanki... 3 0 Yanıtla
  • ismail şama: Sorun isimlerde değil,sorun gelişim ve istikrarlı olmakta.ayrıca her ortamda doğruyu savunmak,karakter koymak, adaleti hissettirmekte.. bunları vaktiyle yapanlar hep destek ve itibar gördü görüyor 0 0 Yanıtla

Advertisement