Hakemin kararına tepki gösteren holigan grup, hakem yardımcısının içinde olduğu aracı yakmaya çalıştı - Son Dakika
Spor

Hakemin kararına tepki gösteren holigan grup, hakem yardımcısının içinde olduğu aracı yakmaya çalıştı

Bosna Hersek Premier Ligi'nde Velez Mostar'ın, sahasında Borac'a 2-0 yenildiği maçın 82. dakikasında ev sahibi ekibin taraftarları, maçın hakemi Sabrija Topalovic'in kararlarına tepki gösterdi. Maçın bitiminde Karşılaşmanın ise hiç akla gelmeyecek bir olay yaşandı. Holigan grup, maçın hakemi Topalovic Veiki yardımcısını taşıyan aracı seyir halindeyken ateşe vererek, kullanılmaz hale getirdi.

24.09.2021 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşılaşma boyunca maçın hakemi Sabrija Topalovic'a tepki gösteren holiganlar maçın 82. dakikasında sahaya indi. Olaylar saha dışına taştı.

Bosna Hersek'te insanlık ayıbı! Hakemleri diri diri yakıyorlardı!

ÖNLERİ KESİLDİ

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından oyuncular ve hakem heyeti stadyumdan ayrılmak için araçlarına bindi. Maçın 4 hakemi de aynı arabada seyahat ederken trafikte bir grup holiganın saldırısına uğradı. Mynet'in aktardığı habere göre; Önleri kesilen hakemlerin arabasına 3 adet meşale ve yanıcı maddeler atıldı. Saniyeler içinde alev alan arabadan zor da olsa çıkan hakemler yanmaktan son anda kurtuldu.

Bosna Hersek'te insanlık ayıbı! Hakemleri diri diri yakıyorlardı!

1 HAKEM YARALI

Arabada bulunan 4 hakemden 1 tanesinin yaralandığı öğrenilirken diğer 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Olayla ilgili soruşturma açan emniyet yetkilileri, suçluların yakalanması için harekete geçti.

Hakemin kararına tepki gösteren holigan grup, hakem yardımcısının içinde olduğu aracı yakmaya çalıştı

Son Dakika Spor Hakemin kararına tepki gösteren holigan grup, hakem yardımcısının içinde olduğu aracı yakmaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement