Hakkari Valisi Ali Çelik, Sporcuların Yanında Olacaklarını Söyledi - Son Dakika
Spor

Hakkari Valisi Ali Çelik, Sporcuların Yanında Olacaklarını Söyledi

Hakkari Valisi Ali Çelik, Sporcuların Yanında Olacaklarını Söyledi

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılarak her alanda sporcuların yanında olacaklarını söyledi. Vali Çelik, beraberindeki vali yardımcıları ve Gençlik ve Spor İl Müdürü ile birlikte spor turnuvalarını izledi ve sporcularla bir araya geldi. Vali Çelik, sporculara gereken desteği sağlayacaklarını vurgulayarak, satranç alanıyla ilgili bilgiler aldı.

25.10.2023 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılarak her alanda sporcuların yanında olacaklarını söyledi.

Vali Ali Çelik, beraberindeki vali yardımcıları Tayyar Emre Mahmutoğlu ile Mustafa Berat Kasımoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Sporcularla birlikte oyunlara katılan Vali Çelik; basketbol, satranç, masa tenisi, dart gibi spor dallarının turnuvalarını izledi. Sporcularla bir araya gelen Vali Çelik, her alanda onlara gereken desteği sağlayacağını ifade etti. Vali Çelik, odaklanmayı ve gelişimi artıran bu tarz oyunların önemini vurgulayarak, Satranç İl Temsilcisi Mustafa Özdemir'den satranç alanıyla ilgili bilgiler aldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hakkari Valisi Ali Çelik, Sporcuların Yanında Olacaklarını Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement