Hamdi Yasaman: Fenerbahçe'nin Şike Alışkanlığı Var - Son Dakika
Spor

Hamdi Yasaman: Fenerbahçe'nin Şike Alışkanlığı Var

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışıyorlar derken "Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var." dedi.

19.05.2015 11:06  Güncelleme: 11:47

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Beyaz TV'ye telefonla bağlanarak oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

"BİZİM DE PENALTILARIMIZ VERİLMİYOR"

"Hakemlerin Melo'yu koruduğu" görüşüne katlmadığını ifade eden Yasaman, "Melo, Galatasaraylı taraftarların sevdiği bir oyuncu. Ben hakemlerin bilerek bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Bizim de penaltılarımız verilmiyor. Eğer sezon boyunca bize kırmızı kart çıkmadıysa, fair play ödülünü biz alırız. Federasyon da hakemlerden mutlu değil." dedi.

"PRANDELLI'YE 5 MİLYON EURO"

Prandelli konusuna açıklık getiren Yasaman, "Prandelli'ye 5 milyon euro ödenmemesi için hukuk süreci var. Dava iyi bir hukukçuya verildi. O bizi savunacak. Bizim kürsüden, Galatasaray'dan bir arkadaşa verildi. Futbolcu ve teknik direktör lehine sonuçlar çıkıyor maalesef. Bizim uygulamadığımız prosedürler var. Maalesef başkan yapın deyince oluyor böyle şeyler. 3 milyonluk bir çözüm bulduysalar, benden o arkadaşlar 1'er milyon euro versin dedim." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'NİN ŞİKE ALIŞKANLIĞI VAR"

Yasaman, Galatasaray'ın önünü kesmek için bazı spekülasyonlar yapıldığını söylerken Ertem Şener'in Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun 'Eski alışkanlıklar devam ediyor' sözlerini hatırlatması üzerine Yasaman 'Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var'. Bu da mahkeme kararı ile sabit.' dedi.

"BEN ESKİSİNİ BİLMİYORUM"

"Fenerbahçe'nin şike alışkanlığı var." sözlerine Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan Abdülkerim Durmaz; "Galatasaray'ın 8-0 Zaladlı maçı, Malatya'ya giden arabalar, Song'a verilen ve açıklanamayan para" diyerek bu sözlere karşı çıktı. Hamdi Yasaman ise; "Galatasaray'da şike olmaz. Ben eskisini hakikaten bilmiyorum. Kendiniz için bir şey yapabilirsiniz. Bir kurum için veremezsiniz. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zora sokmamak lazım. Bir kulüp için yapmanız mümkün değil" dedi.

"Fikirlerimiz ayrıldı"

"Dursun Özbek ile karşılıklı aynı masada yemek yedik ama fikirlerimiz ayrılmış vaziyette. Biz işimize geri döneceğiz. Bu iyi bir deneyim oldu. Galatasaray'ın bazı şeylerini gördüm. Aslında hakikaten Türk futbolunda yapılması gereken çok şey var. Hukuki açıdan yine hizmet edeceğim. Bu kısa dönemde iki konferans verdim. Spor hukuku önemli. Hukuku egemen kılmak lazım, burası da önemli. Bu meseleyi de öğrenmiş oldum."

Vatan

Hamdi Yasaman: Fenerbahçe\'nin Şike Alışkanlığı Var
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hamdi Yasaman: Fenerbahçe'nin Şike Alışkanlığı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yorumcu: Galatasaray kadar şikeci bir takım yoktur ve şike yaptıklarını kabul etmemek için böyle laf kalabalığı yapıyorlar.Benim sevgilim gibiler ne zaman yalanını yakalasam başkasına suç atar lafı dolandırır kendini acındırır işin içinden çıkar :)) 6 3 Yanıtla

Advertisement