Hamile olan Aslıhan Doğan Turan'dan doğum yorumu: Gerekirse tek başıma giderim - Son Dakika
Spor

Hamile olan Aslıhan Doğan Turan'dan doğum yorumu: Gerekirse tek başıma giderim

Arda Turan'ın 6,5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan, bugün görüntülü olarak konuk olduğu 2. Sayfa programında yaşanan zor günlerden bahsederek "Gerekirse doğuma tek başıma giderim" dedi.

11.04.2020 15:16  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkinci bebeğine 6,5 aylık hamile olan Aslıhan Doğan Turan, koronavirüs salgınından dolayı vaktini evinde geçiriyor. 20 gündür karantinada olan Turan, hamilelik sürecinde yaşadıklarını anlattı.

"6 BUÇUK AYDA 4 BUÇUK KİLO ALDIM"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına görüntülü olarak bağlanan Aslıhan Doğan Turan, aldığı kilolardan bahsederek "6,5 aya yaklaştı hamileliğim 4,5 kilo aldım. Bugünlerden önce hep spor yapıyordum. Karantina başlayınca ev hareketleriyle devam etmek zorunda kaldım.Hamza'da nasıl 8 kilo aldıysam bunu da öyle bitiririm gibi geliyor. Ben dikkat ediyorum ama özel bir menüm yok" dedi.

"HAMZA İLE BOL BOL VAKİT GEÇİRİYORUZ"

Her daim bakımlı olan ve lüks kıyafetleriyle dikkat çeken Turan, samimi açıklamalarına şöyle devam etti:

"Ojelerimi kendim sürüyorum. Saçlarım düz olduğu için yıkayıp çıktığımda fönlü gibi oluyor. Karantinada bakım konusunda zorlanmıyorum. Bu süreçte Hamza ile bol bol vakit geçiriyorum. Dışarı çıkamadığımız için kendi bahçemizde zaman geçiriyoruz. Geçen gün beraber pizza yaptık. O bizi güldürüyor, biz onu... Çok eğlenceli bir çocuk."

Hamile olan Aslıhan Doğan Turan doğum yorumu: Gerekirse tek başıma giderim

"ARDA İLE HİÇ KAVGA ETMEDİK"

"Karantinada 20. günümüz. Arda ile hiç kavga etmedik. Bu aralar yardım işlerine çok konsantre. Arda yardım işlerinin gizli kalmasından taraftar ama bu kez farkındalık yaratmak için böyle bir paylaşım yaptı. Çok zor durumda olan insanlar var. Allah bir an önce şifa versin. Ben hiçbir evlilik 4x4'lük değil demiştim. Sanki kendi evliliğim 4x4'lük değilmiş gibi manşetler atıldı. Çok şükür benim güzel bir evliliğim var. Akşamları yemeğimizi hep baş başa yiyoruz. Arda bana hep yardımcı oluyor. Bu günlerde biraz mutfağa da girdim. Yeni şeyler denemeye başladım."

"KAFAM DOĞUMUMA TAKILIYOR"

"Diksiyonumun düzgün olduğuyla ilgili çok yorum geldi ama herhangi bir yerden teklif almadım. Çok teşekkür ediyorum, güzel yorumlara... Sunuculuk falan gündemimde değil. Karantina bitince şunu yaparız diye bir şey hiç düşünmedik. Doğumum var, benim kafam ona takılıyor. Kontrollerim var, ihmal edemem. Sürekli hastaneye girip çıkma durumum olacak. Benim önceliğim Hamza'yı, ailemi ve kendimi korumak. İnanın 'bu süreç bitsin şunu yapalım, bunu yapalım' diye bir şey konuşmadık. Sürecin ne kadar süreceğini ve nasıl devam edeceğini bilmiyoruz."

Hamile olan Aslıhan Doğan Turan doğum yorumu: Gerekirse tek başıma giderim

"GEREKİRSE DOĞUMA TEK GİDERİM"

"Hamileyim. Kendimi yüzde yüz doğallığa bırakmış durumdayım. Hamileyken böyle bir risk asla almam. Ben günlük rutin bakımlarımı yapıyorum. Bazı resimlerde dudaklarım olduğundan daha kalın çıkıyor. Konuşabilirler, beğenmeyebilirler... Bugünlerde düşüneceğim en son şey herhalde estetikçiye gitmektir. Doğumdaki koşulları hiçbirimiz bilmiyoruz. Arda inşallah yanımda olur. Benim gönlümden geçen çekirdek ailemin yanımda olması. Bu süreç bu şekilde devam ederse kimsenin sağlığını riske atmaya gerek yok. Gerekirse kendi başıma girer, ikinci çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım."

"ULTRASON GÖRÜNTÜSÜNÜ GÖRDÜĞÜMDE GÖZLERİM DOLUYOR"

"Geçen hafta kontrole gittim. Maskemi takarak, eldivenimi takarak hastaneye gittim. Kontrolümü yaptırdım, testimi yaptırdım döndüm. Hamza'da ne hissettiysem bunda da hissediyorum. Çok farklı bir duygu, çok değişik bir his. Bambaşka bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ultrason görüntüsünü her gördüğümde gözlerim doluyor."

Hamile olan Aslıhan Doğan Turan'dan doğum yorumu: Gerekirse tek başıma giderim

"FATİH TERİM'E ÇOK ÜZÜLDÜK"

" Fatih Terim'e koronavirüs tanısı konulduğunda çok üzüldük. Kızları da çok üzülmüştür eminim. Allah bir daha yaşatmasın. Ben virüsten çok korkuyorum."

Hamile olan Aslıhan Doğan Turan\'dan doğum yorumu: Gerekirse tek başıma giderim

Son Dakika Spor Hamile olan Aslıhan Doğan Turan'dan doğum yorumu: Gerekirse tek başıma giderim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Vaay be: Gerekirse tek basina 5yildizli Hastanede doguma gider Böyle Kadinlar lazim Memlekete 21 1 Yanıtla
  • ...: Ojelerini kendisi sürüyormuş kız günahhhh tövbe ya Rabbim 15 2 Yanıtla
  • uşaklı vede cimbomlu....: helal olsun sana arda keşke transferin gerçekleşseydi senin sahada varlığın yeterdi..MAAŞALLAH oğluna iyi bir geleceği olsun sağlıklı olmasını dilerim..aynen devam et bu duruşuna sanada bu yakışır.. 6 10 Yanıtla
  • Aleyna: Bu ne diyor altlarinda milyon dolarlik arabalar köyde tarlada doguran kadinlar bar bu ne simdi sanki cölde yürüyüp dogum yapmaya gidecek 12 1 Yanıtla
  • T.C.: Allah bağışlasın... Ama şu 2.sayfa neye hizmet ediyor anlamıyorum. Çok lazım bize insanların özel yaşamı... sevimsizler 10 2 Yanıtla
  • aziz yıldırım: En büyük fenerbahçe. Ama aziz yıldırım olmadan liginde fenerbahçe ninde tadı yok be ya. İzleyesim gelmiyo. 5 1 Yanıtla Hun : En büyük ALLAH. 0 0
  • TİLKİ38: MERAK ETME TERİM BABA VAR 1 0 Yanıtla
  • Gul: Bunlar Üstüner bişey olmaz 0 0 Yanıtla
  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı
    11:15 Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Mahallesi'nde Çocuk Kreşi Açtı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Sedir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan 100. Yıl Spor Kompleksi bünyesinde Sedir Çocuk Kreşi'ni açtı. Kreş, 4-6 yaş aralığındaki çocuklara eğitim ve sosyal etkinlik imkanları sunuyor.

  • Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek
    11:08 Zonguldak'ta Bisiklet Etkinliği Düzenlenecek

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bisiklet turizmi ve etkinliklerinin geliştirilmesi amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, çeşitli kurum ve kuruluşlar ve BAKKA iş birliğiyle 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde bisiklet etkinliği düzenlenecek. Etkinlik, panel, çalıştay ve bisiklet turu olmak üzere 3 farklı aşamadan oluşacak ve bölgede ekoturizmin, doğa sporlarının ve sürdürülebilir turizmin gelişimi ile bisiklet rotalarının güçlendirilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu
    11:03 Çocukluğunda izlediği müsabakalardan esinlenip boksa başladı, Avrupa 3.'sü oldu

    Adana'da çocukken izlediği boks müsabakalarından esinlenerek boksa başlayan 18 yaşındaki milli boksör Hüseyin Ege Tekdemir, Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3.'sü oldu. Adana'dan dünya şampiyonu olarak çıkmayı hedefleyen Tekdemir, Olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmenin hayalini kuruyor.

  • Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi
    11:03 Amasra'da sörf yapan şahıs sahil güvenliği alarma geçirdi

    Bartın'ın Amasra ilçesinde denizde sörf yapan bir şahıs, sahil güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler, bölgede sörf yapmanın tehlikeli olduğunu söyleyerek ikaz etti. Şahıs, uyarıları dikkate alarak denizden çıktı.

  • İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz
    10:59 İbrahim Akdağ: Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarı mutlu etmek istiyoruz

    EMS Yapı Sivasspor'un orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları maçı kazanarak taraftarı mutlu etmek istediklerini söyledi. İbrahim, ligde son 2 haftada doğru oynayarak galibiyetler aldıklarını belirtti ve defansın önemine vurgu yaptı. Fenerbahçe maçının zorlu olacağını dile getiren İbrahim, taraftar desteğinin önemli olduğunu ve rekabet ortamının takımda olduğunu ifade etti.

  • Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Manisa FK'yı konuk edecek
    10:58 Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Manisa FK'yı konuk edecek

    Altay, Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında ligden düşmesi matematiksel olarak kesinleşen Altay, yarın Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Altay, son 6 haftadır kazanamamasına rağmen rakibini yenerek moral bulmayı hedeflerken, Manisa FK ise alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını Manisa FK 3-0'lık skorla kazandı.

  • Omurilik Felci Tedavisine Destek İçin Koşu Etkinliği
    10:58 Omurilik Felci Tedavisine Destek İçin Koşu Etkinliği

    Omurilik felcinin tedavisine fon sağlamak amacıyla düzenlenen Wings for Life World Run etkinliği, 5 Mayıs Pazar günü İstanbul'da gerçekleşecek. Etkinlik öncesi 30 Nisan'da adidas Runners İstanbul ekibiyle Suadiye'de hazırlık koşusu yapılacak. Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleşen etkinlikte 4.7 milyon euro bağış toplanmıştı.

  • Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi
    10:57 Sivas'ta düzenlenen U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi

    Sivas'ta Türkiye Güreş Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ahmet Ayık U15 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyonaya 56 ilden 175 kulüp ve 900 sporcu katıldı. Sivas Sporcu Eğitim Merkezi takım halinde şampiyon olurken, Çorum İl Milli Eğitim ikinci, Antalya Cengiz Elbeye ise üçüncü oldu.

  • Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı
    10:54 Antalya'da Yağlı Güreş Sezonu Hazırlıkları Hızlandı

    Antalya'da yetişen başarılı pehlivanlar, yağlı güreş sezonuna hazırlanmak için antrenmanlara başladı. Kumluca Güreşleri'ne katılacak pehlivanlar, yağlı antrenmanlarla form tutuyor. Antrenör Kemal Yılmaz, sezon için iyi bir hazırlık yaptıklarını belirtirken, başpehlivan Orhan Okulu ise Kırkpınar'da birinci olmayı hedeflediğini söyledi.

  • Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak
    10:53 Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı Uluslararası Şampiyonaya Katılacak

    Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu, ilk kez uluslararası bir şampiyonaya katılacak olan Geleneksel Atlı Okçuluk Kadın Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek olan Uluslararası Kadınlar Atlı Okçuluk Şampiyonası'na katılacağını duyurdu. Milli takım, 1 Mayıs'ta Rusya'ya gidecek ve 3-5 Mayıs tarihleri arasında şampiyonada mücadele edecek. Türkiye'nin bu branşta adını dünyaya duyurması hedefleniyor.

  • Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda Söğütspor zorlu maçı kazandı
    10:50 Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda Söğütspor zorlu maçı kazandı

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda ikinci hafta sonunda Söğütspor, Osmaneli Belediyespor'u 1-0 yenerek liderlik yarışında önemli bir galibiyet aldı.

  • Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Rüdiger'in sevinci olay oldu
    10:49 Real Madrid'i Şampiyonlar Ligi yarı finaline taşıyan Rüdiger'in sevinci olay oldu

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Manchester City deplasmanına çıktı. İlk maç berabere bitmiş ve penaltılara kalmıştı. Son penaltıyı kullanan Real Madrid'in savunmacısı Antonio Rüdiger, takımını yarı finale taşıdı. Rüdiger'in sevinci sosyal medyada büyük ilgi gördü.


Advertisement