Hangzhou'da 19. Asya Oyunları için Ana Medya Merkezi faaliyete geçti - Son Dakika
Spor

Hangzhou'da 19. Asya Oyunları için Ana Medya Merkezi faaliyete geçti

Hangzhou\'da 19. Asya Oyunları için Ana Medya Merkezi faaliyete geçti

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin merkezi Hangzhou'da düzenlenecek olan 19. Asya Oyunları'na bir hafta kala, Ana Medya Merkezi (MMC) resmen faaliyete başladı. Medya merkezi, Hangzhou Olimpik Spor Merkezi'nin yakınında bulunuyor ve basın mensuplarına çeşitli olanaklar sunuyor. Ayrıca medya merkezinin lobisinde Çin sanatının unsurlarını sergileyen bir kültürel sergi alanı da bulunuyor. 19. Asya Oyunları, 23 Eylül ile 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve toplamda 40 spor dalını kapsayacak.

18.09.2023 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hangzhou'da 19. Asya Oyunları için hazırlanan Ana Medya Merkezi'nden (MMC) görüntüler

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin merkezi Hangzhou'da 19. Asya Oyunlarının başlamasına sadece beş gün kala Ana Medya Merkezi (MMC) Pazartesi günü resmen faaliyete başladı.

Oyunların açılış töreninin yapılacağı Hangzhou Olimpik Spor Merkezi'nin ana stadyumunun yakınında yer alan medya merkezi, yaklaşık 50.000 metrekarelik geniş bir alana yayılıyor. Bu alan, Ana Basın Merkezi ve Uluslararası Yayın Merkezi (IBC) gibi çeşitli bölümlere ayrılmış durumda. Medya mensupları, basın merkezinin içindeki sağlık merkezi, kitapçı ve postane gibi bir dizi olanaktan yararlanarak hızlı ve etkin hizmet alabilecek.

Medya merkezinin lobisinde yer alan kültürel sergi alanında, geleneksel resimler ve seladon gibi Çin sanatının unsurları sergileniyor. Bu sergiler, hem Çin kültürünün hem de Hangzhou'nun ayırt edici özellikleriyle ön plana çıkacak.

23 Eylül ile 8 Ekim tarihleri arasında Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinin merkezi Hangzhou'da düzenlenecek 19. Asya Oyunları'nda toplam 40 spor dalı yer alacak.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Hangzhou'dan bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Spor Hangzhou'da 19. Asya Oyunları için Ana Medya Merkezi faaliyete geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement