Hasan Ayaroğlu, Eskişehirspor'da - Son Dakika
Spor

Hasan Ayaroğlu, Eskişehirspor'da

Hasan Ayaroğlu, Eskişehirspor\'da

Eskişehirspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü’nde forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

28.08.2015 17:21

Eskişehirspor, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Ankaragücü'nde forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde İdari Asbaşkan ve Basın Sözcüsü İbrahim Eldem ile bir araya gelen Ayaroğlu, kendisini 5 yıllığına kırmızı-siyahlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imzayı attı.

"TEKRAR ANKARAGÜCÜ'NE DÖNECEK"

İmza töreninde konuşan basın sözcüsü İbrahim Eldem, "Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Hasan, Ankaragücü'nden aldığımız ve çok yetenekli bir ofansif orta saha oyuncusu. Bu imzadan sonra bir üst lige çıkma mücadelesi veren Ankaragücü'ndeki görevine devam etmek için tekrar 1 yıllığına kiralık olarak gidecek. Önümüzdeki sene inşallah aramızda olacak. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Futbol hayatına Ankaragücü'nde başlayan Hasan Ayaroğlu, U18 ve U19 Milli takımlarında toplam 13 kez milli formayı giydi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hasan Ayaroğlu, Eskişehirspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • esesli: Süper 0 0 Yanıtla

Advertisement